srk moslavac mGeneracija dječaka 1998. godišta i mlađih proteklog je vikenda bila domaćin u školsko- sportskoj dvorani Čazma ekipi RK Gorica. Igralo se 2. kolo 2. HRKL, te nakon korektne borbe, uz malo nedostatak sportskog iskustva, ali i sportske sreće, popovačka je ekipa upisala i drugi ovosezonski poraz, u ovom trenutku protiv boljeg protivnika, a koji se i prošle sezone borio za sam vrh poretka u ligi.

"Ne treba očajavati, jer uz naporan rad i više utakmica u nogama, pozitivni rezultati će sigurno doći.  Ne treba zaboraviti da je većina igrača ekipe dječaka 1998. godište imala igračku pauzu od otprilike 3 godine, tako da samo treba imati strpljenja i vjere u pošteno vraćanje uloženog truda na treninzima"- ističu iz ŠRK Moslavac.

Djevojčice 2002. godište i mlađe igrale su prijateljsku trening utakmicu  u Križu protiv generacije djevojčica 2000. godišta i mlađih ekipe ŽRK Trnina iz Križa. Naporni treninzi i dosljednost u provođenju ideja i taktičkih zamisli trenera Igora Gajskog, pokazuju rezultate i vjeru u činjenicu da je pred nama jedna uspješna sezona. "Djevojčice su dokazale da se mogu nositi i sa fizički i iskustveno superiornijim protivnicima"- kažu iz Kluba.

Sljedećeg vikenda, u nedjelju, 25. listopada, ekipa dječaka 1998.godište i mlađih ŠRK Moslavca igraju u Dugom Selu 3. kolo 2. HRKL protiv ekipe RK Dugo Selo, dok djevojčice generacije 2002. godište i mlađe u subotu, 24. listopada putuju u Garešnicu kao domaćini na odigravanje 2.kruga MŽL. Djevojčice ŠRK Moslavca Popovača igraju protiv ekipa Zaprešić i Bistra, te očekuju nove dvije uvjerljive pobjede, obzirom na dosadašnje rezultate i realan odnos kvaliteta.
"Ovom prilikom ŠRK Moslavac Popovača zahvaljuje svim volonterima koji pomažu u radu kluba, a posebno treba naglasiti naše liječnike doc. dr. sc. Tija Žarković Palijan, dr. med. i dr. Gojko Ivandića, koji svoje znanje i svoje vrijeme nesebično daju na raspolaganje klubu"- poručuju iz Kluba.