srk moslavac 10 10 mOvaj vikend počelo je natjecanje u međužupanijskoj rukometnoj ligi (MŽL) za djevojčice 2002. godišta i mlađih.

U subotu, 10. listopada u Križu su djevojčice igrale svoje prve utakmice u MŽL u sezoni 2015./2016. i izvojevale dvostruku pobjedu, obje utakmice sa identičnim rezultatom 20:10. Prvu utakmicu igrale su s početkom u 12:30h i to protiv domaće ekipe ŽRK Trnina, te se odmah igrala sljedeća utakmica protiv ŽRK Dubrava, gdje su djevojke dokazale da su spremne uvjerljivo odigravši dvije utakmice za redom bez odmora. Tim pobjedama djevojčice generacije 2002./2003. najavile su odličan start nove sezone MŽL.

"U obje utakmice posebno su se iskazale naše odlične vratarke Maja Turković i Ana Kocet, te tri standardno dobre igračice, desni vanjski Katja Palaić, srednji vanjski Magdalena Cvetić, te lijevi vanjski Iva Luketić, s ukupno postignutih 12 golova ovaj vikend. I ostale djevojčice bile su na nivou, a  treba istaknuti i našeg kružnog napadača Mihaelu Malekinušić, koja bez obzira na svoju sitnu konstituciju pokazuje kako se bori srcem i upornošću. Naporni i vrhunski treninzi daju rezultate, no ne treba se zavaravati. Sezona je duga i treba nastaviti i dalje ozbiljno raditi, kako bi svi na kraju sezone bili zadovoljni. Ujedno, ovo natjecanje će djevojčice odlično iskoristiti kao uvertiru i pripremu za natjecanje u 1. Hrvatskoj državnoj ligi (1HRLD), čije 1. kolo kreće  8. studenog 2015."- ističu iz ŠRK Moslavac.srk moslavac 10 10 1

Generacija dječaka 1998. godišta i mlađih ovaj vikend nije imala službenih utakmica, što je iskorišteno za trening utakmicu protiv RK Sloga Križ u Križu, gdje su ostvarili pobjedu rezultatom 29:27, te tako  zaključili uspješan vikend za ŠRK Moslavac Popovača.

srk moslavac 10 10 2

"Sljedećeg vikenda, 17. i 18. listopada,  ekipa dječaka 1998.godište i mlađih ŠRK Moslavca domaćini su RK Gorica"- najavljuje predsjednik Kluba Vladimir Kocet.