srk moslavac mProteklog vikenda krenula je nova sezona natjecanja u 2. HKRL.


Ekipa kadeta Športskog rukometnog kluba Moslavac Popovača gostovala je u Sesvetama protiv MRK Sesvete, i iako su se dječaci ŠRK Moslavca borili kao lavovi, izgubili su protiv ipak daleko jačeg protivnika sa rezultatom 21:15.

srk moslavac 1

srk moslavac 2

srk moslavac 3
Ovo je ujedno i prva službena utakmica kadeta ŠRK Moslavac Popovača, generacije dječaka 1998. godišta i mlađih, nakon višegodišnje pauze, te nakon spajanja sa mlađim dečkima generacije 2000. godišta i mlađih. Generacije se okupila u proljeće ove godine, te nakon ozbiljnih priprema od početka kolovoza pod vodstvom novog trenera Igora Gajskog, ušla u sezonu sa očekivanjima da će se uspješno boriti za sredinu ljestvice, obzirom na uvjete u kojima klub radi.

srk moslavac 4

srk moslavac 5

srk moslavac 7

„Naime, u Gradu Popovači nema niti adekvatne sportske dvorane, koja je preduvjet za ozbiljan rad i veće uspjehe, no bez obzira na tu činjenicu, u klubu se uspješno radi već osam godina. U ovu sezonu klub ulazi u natjecanja sa 5 ekipa, i to sa generacijama kadeta 1998. godište i mlađi, djevojčice generacije 2002. godište i mlađe koje igraju međužupanijsku ligu i 1. HRLD (Hrvatsku rukometnu ligu za djevojčice), dječaci 2005. godište i mlađi u mini rukometu, te djevojčice i dječaci generacije 2006. godište i mlađi u supermini rukometu. Idući vikend počinje i međužupanijska liga (u daljnjem tekstu MŽL) za djevojčice 2002.godišta, tako da će uzbudljivih rezultata iz ovog sportskog kolektiva biti više"- ističu iz ŠRK 'Moslavac'.