ak mup mU subotu je održana 20. Međunarodna Žumberačka utrka. Trčalo se po valovitoj i zahtjevnoj stazi kroz Park prirode Žumberak, od sela Radatovića do Sošica.

Na utrci je nastupilo ukupno 136 natjecatelja, među kojima je bilo šestero natjecatelja AK Moslavina u pokretu.
U muškoj konkurenciji prva mjesto osvojio je Tamas Nagy iz Mađarske, drugo mjesto Zoran Žilić iz Hrvatske, dok je treće mjesto osvojio Saša Dobrijević iz BiH. Prvo mjesto u konkurenciji žena osvojila je Lucia Kimani iz BiH, drugo mjesto Tunde Szabo iz Mađarske, a treće mjesto osvojila je Bojana Bjeljac iz BiH.
Što se tiče natjecatelja AK Moslavina u pokretu, može se reći da su solidno odradili utrku i osvojili nove ligaške bodove. Posebno treba istaknuti kolegicu Dušicu Trkulju koja je osvojila 2. mjesto u kategoriji Ž35, Mirsada Veladžića koji je osvojio 3. mjesto u kategoriji M55 i novu kolegicu Gabrijelu Jurković, koja je samo nakon tri mjeseca trčanja istrčala ovu zahtjevnu utrku za 1 sat i 32 minute i pokazala da na nju ozbiljno možemo računati.

ak mup 2
Natjecateljice AK Moslavina u pokretu našle su se, kao i prošle godine, ekipno na postolju, osvojivši ukupno treće mjesto.

ak mup 1
Rezultati svih natjecatelja AK Moslavina u pokretu:
56. Mirsad Veladžić 1:15h
68. Zdravko Coha 1:19h
75. Dušica Trkulja 1:21h
106. Gabrijela Jurković 1:32h
107. Dubravko Rapić 1:32h
122. Marijana Vuković 1:40h