lopta m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO


U trećem kolu nije bilo većih iznenađenja osim pobjede Topuskog u Majuru protiv Solomunovih momaka kojima ove jeseni baš ništa ne polazi za nogom i neodlučenog rezultata Moslavca u Starom Grabovcu kod Sloge Maris što će reći da je stručni stožer dobro posložio igru, koja će se potvrditi možda već u sljedećem kolu protiv Lekenika u Popovači. Crvenocrni su u Galdovu lako svladali Metalca, a Lekenik u gostima Sokola u Rajiću. Banovac je kod kuće Grofovima utrpao tricu, a BSK četvorku Sokolu iz Ludine. Slavonac se dugo mučio sa Zrinskim koji je u jednom dijelu i vodio da bi Domagoj Gelo za konačnicu u 83. minuti iz kaznenog udarca osigurao pobjedu domaćima. U Gornjoj Gračenici kanarinci iz Volodera doživjeli labuđi pjev nakon dvije pobjede u prva dva kola doživjeli su svoj prvi poraz i to jednim jedinim zgoditkom Darija Forgača u 29. minuti. Rezultati trećega kola: Sloga Maris-Moslavac 0:0, Frankopan-Metalac 2:0, Slavonac-Zrinski 3:2, Radnik-Topusko 1:3, Mladost GG-Voloder 1:0, BSK-Sokol L 4:0, Banovac-TŠK 3:0 i Sokol R-Lekenik 0:4. Poredak nakon trećeg kola: Lekenik i Frankopan po 7, Topusko, Voloder i Banovac po 6, BSk, Sloga Maris i Moslavac po 5, Sokol L i Mladost GG po 4, Slavonac 3, Metalac i TŠK po 2, Zrinski i Radnik po 1 i Sokol R bez bodova. U 4. kolu 12. i 13. rujna u 17,00 sati igraju (subota) TŠK-Sokol R, Sokol L-Banovac, Topusko-Mladost GG i Metalac-Slavonac, a u nedjelju Moslavac-Lekenik, Voloder-BSK, Zrisnki-Radnik i Sloga Maris-Frankopan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO
Nakon trećega kola gužva na vrhu, četiri momčadi koje osvojile osvojile maksimalan broj bodova. Podovi su kod kuće u zmajeni domaćinstva nakantali s petardom Dinamo iz Osekova, Zeleni Brijeg je u Rujevcu uzeo mjeru domaćinu, Stari Grad je u Međuriću minimalno dobio Metalca, a Šartovac u Kutini Lokomotivu. Strug je slavio u Repušnici kod Mariove Mladosti. U Jasenovcu gosti iz Stare Subocke odnijeli bod, dok je Pešćenica minimalno dobila dečke iz Hrastovice. Rezultati 3. kola: Mladost R-Strug 0:2, Podovi-Dinamo 5:1, Metalac-Stari Grad 0:1, Lokomotiva-Šartovac 0:3, PPG Rujevac-Zeleni Brijeg 0:3, Jasenovac-Croatia 0:0 i Pešćenica-Sloga 1:0. Poredak nakon trećega kola: Podovi, Zeleni Brijeg, Šartovac i Stari Grad po 9, Pešćenica 7, Croatia 5, PPG Rujevac 4, Sloga i Strug po 3, Jasenovac 2, Metalac, Mladost, Lokomotiva i Dinamo bez bodova. U četvrtom kolu 13. rujna 2015. godine s početkom u 17,00 sati igraju: Strug-Sloga, Croatia-Pešćenica, Zeleni Brijeg-Jasenovac, Šartovac-Rujevac, Stari Grad-Lokomotiva, Podovi-Metalac i Mladost R-Dinamo 0.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 2. KOLO
Nakon drugog kola samo kutinski Dinamo ima maksimalan broj bodova, jer je u gostima svladao Garića. Dinamo iz Jamarica lako je prošao Selište s tri razlike. Rog i njegovi gle čuda minimalno su izgubili u Brinjanima. Sloga je na svom bunjištu slavila protiv Moslavine, ali one iz D.Gračenice, kao i Vatrogasac protiv Strijelca. Matija Gubec i Ekonomik podijelili plijen na Peradarstvu dok su Medo i njegovi iz Jelenske bili slobodni. Rezultati drugoga kola: Selište-Dinamo J 0:3, M.Gubec-Ekonomik 3:3, Sloga-Moslavina DG 2:1, Garić-Dinamo KT 0:4, Brinjani-Naftaplin 1:0 i Vatrogasac-Strijelac 5:1. Poredak na ljestvici nakon drugog kola: Dinamo KT 6, Ekonomik 4, Naftaplin, Moslavina, Jelengrad, Vatrogasac, DinamoJ,Sloga i Brinjani po 3, M.Gubec 1, Selište i Garić bez bodova. U trećem kolu 12. i 13. rujna u 17,00 sati igraju: Naftaplin-Vatrogasac, Dinamo KT-Brinjani, Moslavina DG-Garić, Ekonomik-Sloga, Dinamo J-M.Gubec i Jelengrad-Selište, a Strijelac je slobodan.

(I. Pasanec)