dinamo moslavac mU utorak,  08. rujna s početkom u 17:30 sati nogometaši 'Moslavca' odmjerit će snage s momčadi Dinamo II koja se od ove godine natječe i igra u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi.


Momčad Dinama vodi Sreten Ćuk koji je i nazaslužniji za ovakvu promociju nogometa u Popovači. "Gospodin Ćuk na čelu je kompletnog selektivnog procesa mladih nogometaša na razini Nogometnog središta Zagreb, a Dinamovih 10 uzastopnih naslova prvaka u HNL-u, uz nevjerojatan broj onih u mlađim uzrastima, dovoljno govori o važnosti njegovog rada kroz selekciju mladih igrača.
Tako je i Dinamo II osmišljen kao projekt kroz koji bi mladi igrači izašli iz "Dinamovog inkubatora" i čim prije osjetili i prihvatili zahtjeve seniorskog nogometa"- kaže Marijo Moštak, trener NK Moslavac.
Kompletna momčad broji gotovo 30 igrača od toga 20-ak što bivših, što sadašnjih reprezentativaca Hrvatske ili nekih drugih zemalja. Tako je teško i znati tko će u utorak istrčati na terenu
popovačkog gradskog stadiona jer uvijek postoje određene reprezentativne akcije i aktivnosti u pojedinom uzrastu.
"Fascinira podatak da su 12 reprezentativaca selekcije U-17, koja je s izbornikom reprezentacije Dariom Bašićem izborila svjetsko prvenstvo, igrači upravo ove momčadi, Dinamo II, a rođeni su 1998. godine. Pozivam ovim putem sve prijatelje našeg kluba, ljubitelje nogometa, svakako Dinama, da dođu na utakmicu i vide po čemu je danas, i radi čega, Dinamo toliko "velik" i jak. Neka vide dečke koji su budućnost hrvatskog nogometa i neka dođu vidjeti naše dečke s područja Popovače koji ovo ljeto zajedno samnom marljivo rade i kojima
je ovo nagrada za sav trud i odricanje u našem amaterizmu"- ističe Moštak i poseban poziv upućuje mamama i tatama da dođu s djecom, te odmah nakon toga pošalju djecu na trening jer od ovog ljeta u klubu se radi i s prstićima, što bi se moglo prevestii kao "nakon vrtića na igralište".