lopta m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2. KOLO
Za razliku od prvog kola strijelci su došli na svoje, postigli su 39 zgoditaka što je gotovo pet po utakmici i mamac za gledatelje koji su uvijek nezasitni kada su zgoditci u pitanju.

Voloderski su kanarinci jedini koji su u dva kola uzeli maksimalan broj bodova i zasjeli na vrh. U današnjoj utakmici gostima iz Rajića utrpali su pola tuceta, a sve u režiji ponajboljeg igrača Darija Dajčara, koji je postigao četiri zgoditka. Utakmicu je pred oko 150 gledatelja dobro sudio Marko Cestarić. Sa dva zgoditka Ivana Cerjaka Lekenik je uzeo mjeru dečkima iz Gline. Topusko je kod kuće s devetkom ispratilo Slavonca, dopustivši gostima samo počasni zgoditak. Glavni akteri domaćih bili su braća Ivan i Igor Krmpotić koji su postigli pet zgoditaka, a rezultat je već u 33. minuti bio 4:0. U sudaru Metalca i Sloge Maris, Perini su dečki u 57. minuti imali pozitivan rezultat 1:3, ali su domaći preko Silvija Bećirevića poravnali za egal. Utakmicu je dobro sudio Jaroslav Gulan iz Siska. Na Gradskom stadionu u Popovači Moštakovi su momci imali dosta problema sa Sokolovima iz Rajića da bi na kraju ipak uzeli bodove. Utakmicu je sudio mlađahni Danijel Vidović podijelivši deset opomena po pet svakoj momčadi. Grofovi su na svom Parku remizirali sa susjedima iz Budaševa iako su gosti do 45. vodili. Ludinski je Sokol bio nemilosrdan prema gostima iz G. Gračenice i lako za šest minuta postigli tri zgoditka za konačnicu, mora se kazati da su gosti cijelo prvo poluvrijeme igrali sa deset igrača, jer nisu imali uvjet za početak od tri mlađa igrača. U Odri Perkovićevi sa gostima iz Galdova podijelili bodove. Rezultati 2. kola : Moslavac-Sokol r 3:1, Lekenik-Banovac 2:0, TŠK-BSK 1:1, Sokol L : Mladost GG 3:0, Voloder-Radnik 6:2, Topusko-Slavonac 9:1, Zrinski-Frankopan 2:2 i Metalac-Sloga Maris 3:3. Poredak nakon drugog kola, Voloder 6, Frankopan, Moslavac i Sokol L i Sloga Maris i Lekenik po 4, Banovac i Topusko 3, Metalac, BSK i TŠK po 2, Mladost GG, Zrinski i Radnik po 1 i Sokol R i Slavonac bez bodova. U 3. kolu 5. i 6. rujna s početkom u 17.00 sati igraju (subota)Frankopan-Metalac, Banovac-TŠK i Sokol R-Lekenik, a u nedjelju Sloga Maris-Moslavac, Slavonac-Zrinski, Radnik-Topusko, Mladost GG-Voloder i BSK-Sokol L.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2. KOLO
Zeleni Brijeg je kod kuće lako svladao simpatične ali slabe goste iz Kutine. Stari Grad je lako kod kuće slavio protiv Dinama, kao i Podovi protiv Mladosti R. Šartovac je gle čuda minimalno dobio čvrste goste iz Međurića. Pešćenica je pak na svom drugom gostovanju ove jeseni uzela mjeru Strugu, a Hrastovićani su slavili protiv Jasenovca kod kuće. U Subockoj favorizirani gosti iz Rujevca odigrali neodlučeno 1:1. Rezultati drugog kola: Strug-Pešćenica 1:2, Sloga-Jasenovac 2:1, Croatia-PPG Rujevac 1:1, Zeleni Brijeg-Lokomotiva 4:0, Šartovac-Metalac 1:0, Stari Grad-Dinamo 3:0 i Podovi-Mladost r 5:3. Poredak nakon drugog kola: Zeleni Brijeg, Podovi, Stari Grad i Šartovac 6, Rujevac, Croatia i Pešćenica po 4, Sloga 3, Jasenovac 1, Strug, Metalac, Dinamo, Mladost R i Lokomotiva bez boodova. U 3. kolu 5. i 6. rujna u 17.00 sati igraju: Subota PPG Rujevac-Zeleni Brijeg, a u nedjelju Mladost r-Strug, Dinamo-Podovi, Metalac-Stari Grad, Lokomotiva-Šartovac, Jasenovac-Croatia i Peščenica-Sloga.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 1 KOLO
Na startu mreže su se tresle četrdeset puta, što govori da su napadači bili vrlo efikasni postigavši 6, 6 zgoditaka po utakmici. Moslavina DG je nekompletnim gostima iz Kutine zabila devet zgoditaka, Naftaplin Gariću 8, Ekonomik Selištu 7, Strijelac Brinjanima 5. Jelengrad je u gostima kod Dinama J slavio s četiri razlike, dok je Dinamo iz Kutine slavio protiv Sloge iz Potoka. Rezultati prvoga kola: Strijelac-Brinjani 5:0, Naftaplin-Garić 8:0, DinamoKt-Sloga 3:1, Moslavina DG-M.Gubec 9:4, Ekonomik-Selište 7:3, i Dinamo J-Jelengrad 0:4, Vatrogasac je slobodan. U drugom kolu 5. i 6. rujna s početkom u 17.00 sati igraju (subota)M.Gubec-Ekonomik, Selište-Dinamo J, Sloga-Moslavina DG, Garić-Dinamo Kt, Brinjani-Naftaplin i Vatrogasac-Strijelac a Jelengrad je slobodan.

(I. Pasanec)