2003 godistesrkmoslavac mS prvim danima kolovoza počeli su treninzi i pripreme Športskog rukometnog kluba 'Moslavac' Popovača za novu sezonu za starije generacije, dečki 1998. godište i mlađi, te djevojke 2002. godište i mlađe, a od ovog utorka, 25.08.2015. počinju i za dječake generacije 2002. godište i 2004. godite i mlađe, te za naše najmlađe sportašice i sportaše, generacije 2006.godište i mlađe.


Treninzi se za sada, zbog radova u školskoj dvorani, ali i kako bi se maksimalno iskoristilo lijepo vrijeme i svjež zrak, održavaju na pomoćnom terenu NK Moslavca.
Treninzi za dječake i djevojčice (mini rukomet) 2006.godište i mlađe počinje u 17h. Trening vodi trener Jasmin Hodžić Mehić.
Treninzi za dječake 2002./2003.godište, te za 2004./2005.godište i mlađe počinje u 18h. Trening vodi trener Jasmin Hodžić Mehić.
Treninzi za djevojčice 2002.godište i mlađe, te za dječake 1998.godište i mlađe počinje u 18h, odn.19:30h. Trening vodi trener Igor Gajski.

Iz ŠRK Moslavac pozivaju svu djecu Grada Popovače i okolice, koja se vide u sportu, da se pridruže radu Kluba, i da zajedno dijele sportske uspjehe i razvijaju sportski duh. Poseban poziv upućuju djeci generacije 2004.godište i mlađe, te 2006.godište i mlađe, kako bi na vrijeme krenuli baviti se jednim od najtrofejnijih i najpopularnijih sportova u Hrvatskoj – rukometom. Slijedeću sezonu očekuju i da će biti gotova popovačka sportska dvorana, koja će biti i dodatni motiv razvoja sporta u ovim krajevima.

srkmoslavac1
"Sport osim tjelesnih sposobnosti, donosi i mnoge druge sposobnosti, te osim tjelesnog razvoja mnogo doprinosi i na mentalnom razvoju djeteta. Uključivanjem djeteta u sport, pomoći ćete vašem djetetu da razvije motoričke sposobnosti, kao i fizičku snagu. Odabir bilo kojeg sporta ne može biti pogrešan, jer će dijete u svakom sportu steći određene vještine koje taj sport sa sobom donosi.
Svim sportovima zajednička je disciplina koja sa sobom donosi red i rad, te ujedno uči dijete i o pravilom ponašanju, tako da svaki sport osim fizičkih, uči i odgojnim mjerama.
Odabir timskog sporta, kao što je i rukomet, vaše dijete će naučiti kako se zalagati i truditi, te ujedno kako raditi u timu i kako se podrediti zadanom zadatku u zamjenu za kolektivni uspjeh. Vrlo je bitno da usmjerite vaše dijete na sportsku aktivnost, jer mu sport može donijeti mnogo dobrih stvari, koje će mu u životu biti itekako važne, od fizičkog preko psihičkog zdravlja.
Sport je način života koji nam omogućava da taj život i živimo najkvalitetnije moguće"- stoji u pozivu ŠRK Moslavac Popovača.