lopta m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1 KOLO
Strijelci se u prvom kolu nisu iskazali, jer su u osam susreta postigli samo 22 zgoditka, a tri su utakmice završile najnepopularnijm rezultatom u nogometu bez zgoditaka.

U najjačoj utakmici kola u Budaševu prazne puške s obje strane, ali je zato sudac Jaroslav Gulan imao pune ruke posla izrekavši 9 opomena tri domaćima i šest gostima iz Lekenika. Moslavci su iz Siska s Drvenjaka donijeli bod kao kuća odigravši s Metalcem bez golova. Grubecovi dečki su u Galdovu potopili dečke iz Top termi uvalivši im petardu za početak jeseni. Povratnik Banovac je lako slavio protiv novajlije Sokola iz Rajića. Perini Slavonci su zahvaljujući majstorijama Denisa Hadžića koji je tri puta poentirao za pobjedu lako slavili, iako su gosti poveli zgoditkom Alena Ivanića. U Majuru podjela plijena, jer su Sokolovi iz Ludine odigrali dobro. Gračani su kod kuće protiv TŠK-a odigrali nulu za prvi korak jeseni. U Lipovljanima slavlje voloderskih kanarinaca koji su uzeli na startu kao novajlije u ligi prve bodove, jer je do 29. minute prve dionice već bilo sve gotovo, rezultat je glasio 0:3.

Rezultati 1. kola: Metalac-Moslavac 0:0, Sloga-Maris-Zrinski 3:1, Frankopan-Topusko 5:2, Slavonac-Voloder 2:3, Radnik-Sokol 1:1, Mladost GG-TŠK 0:0, BSK-Lekenik 0:0 i Banovac-Sokol R 3:1.

Poredak nakon prvoga kola: Frankopan, Banovac, Sloga Maris i Voloder 3, Radnik, Sokol L, Metalac, Moslavac, BSK, Lekenik, Mladost GG i TŠK po 1, a Slavonac, Zrinski, Soikol R i Topusko bez bodova. U drugom kolu 29. i 30. kolovoza s početkom u 17.30 sati igraju: (subota) Lekenik- Banovac, Sokol L- Mladost GG, Topusko- Slavonac, i Metalac- Sloga Maris, a u (nedjelju) Moslavac- Sokol R, TŠK- BSK, Voloder- Radnik, i Zrinski- Frankopan.


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1. KOLO
Domaći su u Dvoru lako preplivali Strug zabivši im četvorku za početak. U Repušnici slaba i blijeda igra domaćina koji su bodove prepustili gostima iz Kraljeve Velike. Šartovčani su za početak kao novajlije u ligi u zamjeni domaćinstva lako slavili protiv Dinama ali onog iz Osekova. Metalac je u Međuriću pozelenio dva puta u sudaru s dečkima iz Zelenog Brijega i ostao bez bodova. U Kutini još jedan novajlija i to onaj iz Stare Subocke uzeo mjeru dečkima Damira Brozovića iako bi na kraju najrealnije trebalo doći do podijele plijena, koju "selani" nisu znali iskoristiti. Još jedan novajlija i to onaj iz Rujevca s tri je razlike otpratio svoje susjede iz Hrastovice. U Jasenovcu svakom po bod u srazu protiv Pešćenice.

Rezultati 1. kola: Podovi- Strug 4:1, Mladost R- Stari Grad 1:2, Šartovac- Dinamo 3:0, Metalac- Zeleni-Brijeg 0:2, Lokomotiva- Croatia 2:3, PPG Rujevac- Sloga 3:0 i Jasenovac- Pešćenica 2:2.

Poredak nakon prvoga kola: Podovi, Šartovac, Rujevac, Zeleni Brijeg, Croatia i Stari Grad po tri, Jasenovac i Pešćenica po 1 bod i Strug, Sloga, Dinamo, Lokomotiva, Mladost i Metalac bez bodova.

U 2. kolu 30 kolovoza u 17.30 sati igraju: Strug- Pešćenica, Sloga- Jasenovac, Croatia- Rujevac, Šartovac- Metalac, Stari Grad- Dinamo i  Podovi- Mladost R, a u subotu 29. kolovoza Zeleni Brijeg-Lokomotiva. (I. Pasanec)