moslavac logoS prvim danima kolovoza, rukometni klub "Moslavac" Popovača počinje s treninzima i pripremama za novu sezonu, a od jeseni kreću s novim ekipama na regionalnim i državnim natjecanjima.

Također bitna novina je da u novu sezonu rukometni klub kreće s novim, jakim trenerskim pojačanjem, trenerom Igorom Gajskim, koji ima dugogodišnje trenersko iskustvo pa i iskustvo s ozbiljnim ženskim seniorskim ekipama. Trener Igor Gajski trenirat će muške i ženske ekipe u državnim i međužupanijskim natjecanjima, uz pomoć trenera Jasmina Hodžića Mehića, koji će nastaviti trenirati mini rukomet.

Treninzi i pripreme za mlađe dobne skupine rukometašica i rukometaša (1998-2004.godište) počinju u tjednu 10. – 14. kolovoza, treninge će voditi trener Igor Gajski. Za početak sezone, predviđeni su lagani treninzi i upoznavanje ekipa, kako bi se što uspješnije tempirala forma za početak natjecanja. Sami termini treninga dogovoriti će se u ponedjeljak 10.08.2015. na prvom sastanku trenera i igračica i igrača. Pozivaju se djevojčice generacije 2002/03 i mlađe da dođu u 19h, dječaci 2002/03 i dječaci 2004/05 u 19:45h, a dječaci 98/99 i mlađi u 20:30h. Sastanak će se odraditi ispred OŠ Popovača.

Trener Jasmin Hodžić Mehić počinje sa treninzima oko 25.08.2015. te će se posvetiti treniranju generacije 2004/05 i mlađih generacija kod dječaka te generacija '06. i mlađih u mini rukometu i kod dječaka i djevojčica.

ŠRK "Moslavac" poziva svu djecu Grada Popovače i okolice, koja se vide u sportskom svijetu, da im se pridruže i da zajedno podijelite sportske uspjehe i sportski duh. Posebno pozivaju djecu generacije '04. i mlađe, kako bi na vrijeme krenuli baviti se jednim od najtrofejnijih i najpopularnijih sportova u Hrvatskoj – rukometom. Za slijedeću sezonu se očekuje i završetak nove sportske dvorane čime će se pojačati motiv za razboj sporta u našim krajevima.