nk moslavac mŠNK „Moslavac" iz Popovače pobjednik je turnira "Trofej Moslavine" po treći put koji se tradicionalno održava u Velikoj Ludini i koji okuplja ponajbolje nogometne ekipe s područja Moslavine.

Igrači ŠNK „Moslavac" Popovača pod vodstvom trenera Marija Moštaka na ovogodišnjem nogometnom turniru „Trofej Moslavine" bili su najbolji, što su pogotovo dokazali u finalu kada su uvjerljivo rezultatom 5 - 0 pobijedili NK „Voloder".

nk moslavac 1

nk moslavac 2

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dražen Cvišić iz ŠNK „Moslavac" Popovača dok je za najboljeg vratara turnira proglašen njegov suigrač Denis Gospočić.

Treći „Trofej Moslavine" jučer su donijeli : Šaško, Buić, Marđetko, V. Gospočić, Cvitanović, Radman, Iličić, Petrović, Sabljak, Filipović, Cvišić D., D. Gospočić, Marušić, I. Keser, D. Malekinušić, Mešić, Čurčić, Burić, M. Cvišić

nk moslavac 1

Pripreme za prvenstvo i slijedeću sezonu ulaze u još zahtjevniju fazu za sve igrače. Ovaj tjedan na rasporedu su utakmice sa NK „Zdenka" u Velikim Zdencima, zatim u petak od 20h turnir u Vezišću (suparnik je NK „Sloga" Križ), a u nedjelju je predstavljanje domaćoj publici s momčadi NK „Banovac" iz Gline u 18 h.