moslavac mUprava NK 'Moslavac' odlučila je vodstvo momčadi u sljedećoj sezoni prepustiti Mariju Moštaku, s ciljem da Moslavac igra efikasan i prepoznatljiv nogomet s plasmanom u gornjem dijelu ljestvice.

Želja čelnih ljudi kluba je taj rezultat ostvariti s ponajboljim igračima s područja Popovače, što znači vratiti u klub najiskusnije Kutlešu i Gospočića, već dokazane Zorka, Radmana i Cvišića, mladog Turinu i jos ponekog igrača željnog dokazivanja, a koji bi uz postojeći igrački kadar donijeli željeni rezultat kao i prije godinu dana. Tada je osvojen županijski kup, dva puta je Moslavac pobijedio Moslavinu iz Kutine, Mladost iz Petrinje, BSK iz Budaševa, Banovac iz Gline.

moslavac 1
"Zahvaljujem na povjerenju UO i uvjeren sam da ćemo svi skupa vratiti Moslavac na "grane" koje i Popovača kao grad zaslužuje. U proteklih nekoliko godina Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Miškovićem napravila je ulaganjem u tribinu i rasvjetu bitne korake za Moslavac i razvoj nogometa" - poručio je Marijo Moštak.