nk voloder mVeć duži niz godina Voloder postiže izvrsne rezultate u mlađim kategorijama natjecanja. Gotovo svake godine Voloder ima prvaka u pojedinoj kategoriji natjecanja, a ove godine čak u dvije kategorije limača i juniora, dok su zapažen uspjeh postigli i pioniri osvajanjem drugog mjesta, te seniori koji su na kraju zauzeli treće mjesto.

Limači su pobijedivši Moslavinu 5:2 u predzadnjem kolu došli na prvo mjesto i zadržali ga do kraja prvenstva, dok su juniori nadmoćno prošli ligom i cijelu sezonu su proveli na prvom mjestu, te na kraju sa šest bodova prednosti ispred drugoplasirane ekipe Sokol iz Ludine osvojili naslov prvaka.
NŠK „Voloder" Voloder je amaterski nogometni klub s dugogodišnjom tradicijom, osnovan 1965. godine, radom i dobrovoljnim prilozima stanovnika Volodera i cijele Moslavine u cilju promicanja razvitka i unapređivanja nogometnog športa u Moslavačkom kraju. Nogometni klub Voloder organizira i provodi redoviti sustav treninga i drugih oblika nogometne poduke osim za seniore i za dvije uzrasne kategorija mladih i djece, juniori i pioniri, radi pripreme za natjecanje.

nk voloder 1

nk voloder2
"Nastojimo u svom radu ostvariti što bolju stručno-pedagošku suradnju sa školama i školskim nogometnim društvima te pratiti rad i napredak učenika nadarenih za nogomet, osobito skrbiti o zdravlju i zdravstvenoj zaštiti djece, te ukupnom aktivnosti kluba poticati razumijevanje i usvajanje etičkih vrijednosti kroz bavljenje športom posebno nogometom. Također želimo omogućiti djeci da kroz sportske aktivnosti izbjegnu negativne posljedice i doticaje s asocijalnim ponašanjima, drogom, alkoholom i drugo. Godinama klub postiže izvrsne rezultate u radu s djecom i mladima, a pioniri i juniori su višestruki prvaci Županije"-istaknuo je tajnik kluba Ivica Petrović.