ekonomik-mNa početku izvanredne izborne skupštine NK 'Ekonomik' tajnica kluba, Marija Đudarić, pročitala je ostavku, a ujedno i izvješće o radu kluba u 2014. godini, predsjednika Daria Jurišića.

Novoizabrani predsjednik kluba je Željko Pšeničnjak. „Nisam zadovoljan odazivom igrača na treninge, jer bez predanog rada nije moguće očekivati dobar rezultat. Stoga, 9. mjesto u ukupnom poretku bilo je za očekivati. Odigrali smo 11 utakmica, od čega smo tri pobijedili, četiri izgubili i četiri odigrali neriješeno. U 2015. godini nadam se da ćemo se svi zajedno više truditi i više raditi, a u tom slučaju ni konačni rezultat neće izostati" – poručio je novi predsjednik Pšeničnjak.

ekonomik-2
Skupštini su nazočili predsjednik Mjesnog odbora Donja Vlahinićka i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Popovače Željko Kasik, koji je je sve pozdravio i u ime gradonačelnika Josipa Miškovića, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić, disciplinki sudac Željko Trdišević, predstavnici DVD-a Donja Vlahinićka, NK 'Moslavac' i NK 'Sokol'. Svi su poželji klubu dobru i uspješnu sezonu.

ekonomik-1

ekonomik-3
Nakon završetka službene skupštine, susret je nastavljen prigodnim domjenkom.