dinamo-mNogometni klub Dinamo iz Osekova održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je izvješće o radu podnio predsjednik kluba Roman Rosavec te među ostalim istaknuo kako je najvažnije da je klub uspio odigrati sve utakmice obzirom na brojne otegotne okolnosti.


"Radili smo i na uređenju igrališta, mogli smo bolje i više, ali smo ispunili planirano. Započeli smo i s pripremama za gradnju novih svlačionica i nadamo se da će radovi krenuti u proljeće. Potrebni su nam i novi dresovi, lopte, planiramo gradnju tribina vlastitim radom, osvjetljenje igrališta reflektorima, očekujemo i pomoć Grada Popovača te Županije" - istaknuo je Rosavec.
Tajnik kluba Ivica Kunštek rekao je kako su rezultati seniora u jesenskom dijelu natjecanja bili bolji nego u proljeće prošle godine. "Osmi smo na ljestvici 2. županijske lige i da je bilo više snage i koncentracije mogli smo osvojiti još nekoliko bodova. Imali smo samo jedno isključenje, ali i najveći broj žutih kartona u ligi i to najčešće radi prigovora. Napadači malo zabijaju, obrana puno prima i nadamo se da će novi trener seniora to poboljšati" - naglasio je Kunštek.

dinamo-2
Treneri mlađih kategorija Stjepan Ričko i Boris Lovrenčić istaknuli su probleme oko nedostatka djece, tako da za limače igra i sedam djevojčica te na nedostatak sportske opreme za najmlađe.
Zamjenik gradonačelnika Dragan Šarčević rekao je kako je suradnja Grada Popovača i Zajednice sportskih udruga dobra te se za sport izdvaja godišnje 750.000 kuna.
"Grad je predvidio dio sredstava za gradnju svlačionica u Osekovu te bi novouređeno igralište i nove prostorije kluba trebale privući više mladih što će donijeti i bolje rezultate" - naglasio je dogradonačenik Šarčević.

dinamo-1