kbk-mNa redovnoj godišnjoj skupštini KBK kluba „Moslavac", koja je održana u subotu, za predsjednika je ponovno izabran Stjepan Jaić.

 

Predsjednik KBK kluba i glavni trener Dražen Šalković podnesli su Izvješća o radu KBK kluba u prošloj godini kao i planove za 2015 godinu. Također, imenovan je i novi sastav Upravnog odbora koji čine Dražen Šalković, Stjepan Jaić, Daniel Stakor, Miroslav Grgić i Igor Vrhovec, dok Nadzorni odbor čine Saša Jagarčec, Terezija Filipović i Gordana Sertić. Za tajnicu KBK kluba izabrana je Vlatka Stakor, a za blagajnicu Gordana Sertić.

kbk-3

kbk-4


"Rezultati iz prošle godine veliki su. Čestitao bih svima na njima, pogotovo Marku Filipoviću koji se svakako istaknuo s nekoliko medalja, što prvog mjesta, što drugog i trećeg. Koliko vrijedimo jasno je i iz pohvale koja nam je upućena od strane Hrvatskog olimpijskog odbora. Dokazali smo svoju kvalitetu i  rezultati naših sportaša i sportašica dokaz su njihovog, ali i našeg uspjeha. Ove godine slavimo 20 godina postojanja Kickboxing kluba "Moslavac". Na koji način, još nije odlučeno, ali ideja u razradi ima nekoliko" - istaknuo je predsjednik kluba Stjepan Jaić. Klub je nastupio na ukupno 13 natjecanja i osvojio je 52 medalje, od toga 17 zlatnih, 20 srebrnih i 15 brončanih. Čestitkama su se pridružili zamjenica gradonačelnika Ana Strilić te predsjednik Zajednice športskih udruga Željko Kasik.

kbk-2

kbk-1