lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 12. KOLO
Velika gužva na vrhu, razlika između prvog i četvrtog na ljestvici samo je tri boda te još jedan biser Mladost GG nije otputovala u Topusko pa će prosudbu o tome sukladno PONN-a donijeti Povjerenik lige Damir Nogić.

U Derby susretu jeseni Sokol je na svojoj Tratinčici uzeo bodove do sada vodećem BSK-u. Domaći su rano poveli 2:0 preko svog lucidnog kapetana Zorana Faltisa pa se tim rezultatom otišlo na odmor, gosti su potom smanjili na 2:1 preko Malbašića, da bi mlađahni Ivan Fešta povisio na 3:1 i za kraj gosti smanjuju preko Ivana Malbašića iz kaznenog udarca, tim rezultatom Sokol je zasjeo na čelo ljestvice zamislite na osnovu skora datih i primljenih zgoditaka + 17 i istim brojem bodova, ali su Sokolovi postigli zgoditak više od svog suparnika. Grofovi su na svom parku doživjeli minimalni poraz od uvijek solidnih zelenih iz Petrinje, a pobjedonosni zgoditak postigao je najstariji igrač gostiju Davor Kunert. Radnik se probudio iz jesenjeg sna i uzeo mjeru dečkima s drvenjaka. Na gradskom stadionu u Popovači podijela plijena, gosti iz Lipovljani rano su poveli već u 13 minuti preko Štimca, da bi u drugom dijelu utakmice Pleše izjednačio za konačnicu. Perini Slavonci su dečkima iz Odre utrpali pola tuceta i popeli se na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. U Dvoru domaćin je svoje goste iz predgrađa otpratio četvorkom i pope se na 11. mjesto prvenstvene ljestvice. Rezultati odigranih utakmica 12 kola: Podovi-Frankopan 4:0, Sloga Maris-Zrinski 6:1, Moslavac-Slavonac 1:1, Sokol-BSK 3:2, Radnik-Metalac 3:1, TŠK-Mladost 1:2 i Topusko-Mladost GG nije igrano. Poredak nakon pretposljednjeg kola: Sokol i BSK 27, Mladost 26, Sloga Maris 24, Metalac 21, Moslavac 16, Frankopan i Slavonac 15, TŠK 14, Radnik 13, Podovi 11, Topusko 10, Zrinski 8 i Mladost 3 boda. U posljednjem 13. kolu 22. i 23. studenoga u 13.30 sati igraju (subota): Metalac-TŠK, Slavonac-Sokol i Frankopan-Sloga Maris, a u(nedjelju): Mladost-Podovi, Mladost GG-Radnik, BSK-Topusko i Zrinski-Moslavac.
2. ŽUPANIJSKA LIGA 11. KOLO
Vodeći su sa stopostotnim učinkom, Pešćenica je u Derby susretu posljednjega kola osvojila tri boda u Međuriću, a Repušnjaci su to isto učinili u Jasenovcu, ali u sam smiraj utakmice za minimalnu pobjedu. Zdravko i njegovi kanarinci su u Hrastovici pet puta poentirali za drugo poziciju na ljestvici. U Kutini Lokomotiva i Strug remizirali, a u Banovoj su dečki iz Kraljeve postigli sedam zgoditaka za zimsku pauzu. U Rajiću petarda u mreži Dinama za pobjedu domaćih. Rezultati posljednjeg kola: Lokomotiva-Strug 1:1, Strijelac-Stari Grad 1:7, Metalac-Pešćenica 1:3, Sloga-Voloder 2:5, Jasenovac-Mladost R 1:2 i Sokol-Dinamo 5:3. Nekompletna tablica izgleda ovako: Mladost R 28, Voloder 23, Pešćenica 22, Sokol 19, Strug 18, Metalac 17, Stari Grad 16, Dinamo 11, Sloga 8, Jasenovac 7, Lokomotiva 5 i Strijelac 4 boda. Obzirom da Pešćenica ima dvije zaostale utakmice pa teoretski može doći na podjelu prvog mjesta sa Mladost R.
3. ŽUPANIJSKA LIGA KUTINA 12. KOLO
Šartovac, Jelengrad, Vatrogasac i Naftaplin novim bodovima zadržali svoje pozicije na ljestvici. Šartovčani su u Potoku zabili samo četiri zgoditka osvojili nove bodove za vrh čime mogu biti zadovoljni svi ključni čimbenici u klubu Jura,Meho,Čađo i ostala škvadra. Dogodilo se čudo u Kutini Selištani su usred Krča zabili osmicu domaćinu i osvojili prve bodove ove jeseni. Medo i njegovi su u Ilovi na Oklunku poderali mrežu domaćinu prisilivši ih da s centra kreću osam puta. Poljuljani dečki iz Stružca lako su slavili protiv Dinama iz Jamarica za četvrto mjesto na ljestvici. Vatrogasac je u D.Gračenici slavio protiv Moslavine, a Brinjani i Ekonomik odigrali bez pobjednika 3:3. U zaostaloj utakmici iz 4.kola M.Gubec je pobijedio Slogu iz Potoka 4:0. Poredak na ljestvici nakon 12 kola: Šartovac 29, Jelengrad 28, Vatrogasac 27, Naftaplin 25, M.Gubec 2o, Moslavina 16, Dinamo J 15, Sloga 14, Ekonomik 13, Garić 9, Brinjani i Dinamo Kt 4 i Selište 3 boda. U posljednjem kolu 23. studenoga u 13.30 sati igraju: Jelengrad-Naftaplin(subota),Šartovac-Moslavina, Dinamo J-Sloga, Ekonomik-Garić, Selište-Brinjani i Matija Gubec-Dinamo Kt svi u(nedjelju).

(I. Pasanec)