lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO
Minimalnom pobjedom BSK je i dalje ostao na čelu prvenstvene ljestvice i to zgoditkom Oreškovića u 78 minuti, inače nervozna i rastrgana utakmica obostrano u kojoj je sudac Blagić izrekao osam opomena, šest domaćinu i dvije crveno crnima te iz igre isključio igrača Frankopana Vetona Martinaja.

U najjačoj utakmici kola u Petrinji domaći zeleni su tijesno porazili goste iz Velike Ludine kojima je to i prvi poraz ove jeseni, naime domaći su rano poveli zgoditcima mlađahnog Marka Klasana u 34. i 42. minuti utakmice, a gosti su smanjili za konačan rezultat zgoditkom Admira Abazija u 63. minuti. U Majuru Solomunovi momci odigrali remi sa gostima iz Dvora i to bez zgoditaka. Metalci su na svom drvenjaku glatko porazili do sada solidne Moslavce iz Popovače, a Pera i društvo iz Jazavice očitali bukvicu domaćinu i to u G. Gračenici uzevši im glatko bodove. Slavonac je s petardom ispratio fenjeraša Zrinski, dok su u Topolovcu Dolini momci minimalno dobili goste iz Topuskog. Rezultati 9. kola: Radnik-Podovi 0:0, TŠK-Topusko 1:0, Mladost-Sokol 2:1, Metalac-Moslavac 3:0, Mladost GG-Sloga Maris 1:3, BSK-Frankopan 1:0 i Slavonac-Zrinski 5:1. Poredak na ljestvici nakon devetoga kola: BSK 23, Mladost 19, Sokol, Sloga Maris i Metalac 17, Frankopan 14, Slavonac 13, Moslavac 12, TŠK 11, Topusko 10, Podovi 8, Radnik 6, Mladost GG 3 i Zrinski 2 boda. U desetom kolu 25. i 26. listopada u 14.00 sati igraju: (subota) Frankopan-Slavonac, Sokol-Metalac i Topusko-Mladost, a u (nedjelju) Podovi-Zrinski, Sloga Maris-BSK, Moslavac-Mladost GG i Radnik-TŠK.
2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO
U Bročicama podjela plijena bez zgoditaka čim su zadovoljniji bili gosti iz Jasenovca. Sokolovi su u svom Rajiću lako slavili protiv Sloge, dok je na drugoj strani u Osekovu Metalac na jedvite jade zgoditkom razlike dobio utakmicu. Glatkom pobjedom Repušnjaci uzeli bodove Strijelcu, kao i Voloder Lokomotivi. U Pešćenici je domaćin s osam projektila porušio Stari Grad iz Kraljeve čudno, ali istinito. Rezultati 8. kola: Strug-Jasenovac 0:0, Sokol-Sloga 4:2, Dinamo-Metalac 2:3, Mladost R-Strijelac 4:0, Voloder-Lokomotiva 4:1, Pešćenica-Stari Grad 8:2. Poredak nakon osmoga kola: Mladost R 19, Metalac 17, Pešćenica 16, Voloder 14, Sokol 13, Strug 8, Jasenovac, Dinamo, Stari Grad i Sloga po 7, Strijelac 5 i Lokomotiva 4 boda. U 9. kolu 25. i 26. listopada u 14.00 sati igraju (subota) Metalac-Mladost R, (nedjelja) Stari Grad-Strug, Lokomotiva-Pešćenica, Strijelac-Voloder, Sloga-Dinamo i Jasenovac-Sokol.
3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 8. KOLO
Opet se u osmom kolu III-ŽNL igrao mini rukomet, naime strijelci su bili izuzetno raspoloženi i postigli 42 zgoditka što je prosjek od sedam zgoditaka po utakmici. Jelengrad je Selištanima na njihovom bunjištu zabio osmicu, a Šartovac je u Krću tamošnjem Dinamu devet zgoditaka. Vatrogasac je u Brinjanima također došao na svoje i postigao također devet zgoditaka, a u Ilovi stradali su Donji gračani primivši pet komada na Ilovskom stadionu Oklunek. Rog i društvo iz Malog Kuvajta nisu imali milosti za poletne susjede iz Potoka pa su im uzeli sva tri boda i ostali na vrhu ljestvice. Rezultati 8. kola: Selište-Jelengrad 0:8, M.Gubec-Dinamo J 4:1, Dinamo Kt-Šartovac 1:9, Brinjani-Vatrogasac 0:9, Garić-Moslavina DG 5:3, Naftaplin-Sloga 2:0. Poredak nakon osmoga kola: Naftaplin 19, Šartovac i Vatrogasac 17, Jelengrad 16, Sloga, Moslavina i M.Gubec 13, Garić 9, Dinamo J 6, Ekonomik 5, Dinamo KT 4, Brinjani 3 i Selište bez bodova. U devetom kolu 25. i 26. listopada u 14.00 sati igraju (subota) Moslavina-Naftaplin, (nedjelja) Vatrogasac-Garić, Šartovac-Brinjani, Dinamo J-Dinamo Kt, Jelengrad-M.Gubec i Ekonomik-Selište.
(I. Pasanec)