lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 7. KOLO


Još jedna dobra igra ponajboljeg nogometnog kolektiva iz Grada Popovače, ovaj puta pobijeđeni su Grofovi usred Topolovca doduše golom razlike, ali kako se to kaže pobjedi se ne gleda u zube.

BSK i dalje nepobjediv na čelu ljestvice, ovaj puta šesticu je popio Slavonac iz Lipovljana. Sokolovi su iz Majura izvukli živu glavu te su i nakon sedmoga kola neporaženi. Derby kola u Petrinji završio je glatkom pobjedom zelenih, pa Perini dečki moraju potražiti utjehu u osmom kolu kod kuće protiv Metalca. U Gračenici pretposljednji i posljednji na ljestvici podijelili plijen odigravši 2:2. Metalac je kod kuće na svom drvenjaku slavio protiv Grubecovih dječaka iz predgrađa postigavši samo jedan zgoditak. Rezultati 7 kola: Topusko-Podovi 3:0, Radnik-Sokol 1:1, TŠK-Moslavac 1:2, Mladost-Sloga Maris 2:0, Metalac-Frankopan 1:0, Mladost GG-Zrinski 2:2 i BSK-Slavonac 6:0. Poredak na ljestvici nakon 7 kola: BSK 17, Sokol i Metalac 14, Mladost 13, Moslavac 12, Sloga Maris i Frankopan 11, Slavonac 10, TŠK 8, Topusko 7, Radnik 5, Podovi 4, Mladost GG 3 i Zrinski 2 boda. U osmom kolu koje se igra 11. i 12. listopada u 16.00 sati sastaju se: (subota) Frankopan-Mladost GG, Sokol-Metalac, i Topusko-Radnik, a u (nedjelju) Podovi-Slavonac, Zrinski-BSk, Sloga Maris-Metalaci Moslavac-Mladost.


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6. KOLO


U Jasenovcu podjelom bodova Metalac sačuvao vrh, a u Repušnici domaćin protiv Starog Grada drugu poziciju također neodlučenim rezultatom. Strug je kod kuće u ne baš blistavoj igri uzeo mjeru simpatičnim gostima iz Hrastovice. Voloderski kanarinci su na svom Šumerku doživjeli poraz od Pešćenice i pali na peto mjesto prvenstvene ljestvice. Sokolovi su u svom Rajiću uzeli mjeru gostima iz Banove, a Dinamo iz Osekova je postigao svoju drugu pobjedu ove jeseni i to protiv Lokomotive koja nikako da proigra. Rezultati 6. kola: Strug-Sloga 5:2, Jasenovac-Metalac 1:1, Sokol-Strijelac 5:3, Dinamo-Lokomotiva 3:1, Mladost-Stari Grad 2:2 i Voloder-Pešćenica 0:1. Poredak nakon šestoga kola: Metalac i Mladost R 13, Pešćenica 10, Sokol 9, Voloder 8, Strug i Stari Grad 7, Sloga i Dinamo 6, Jasenovac 5, Strijelac i Lokomotiva 4 boda. U sedmom kolu 11. i 12. listopada u 16.00 sati igraju (subota) Metalac-Sokol ,a u (nedjelju) Pešćenica-Strug, Stari Grad-Voloder, Lokomotiva-Mladost R, Strijelac-Dinamo i Sloga-Jasenovac.


3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA ZAOSTALE UTAKMICE


Kutinski je Dinamo ostvario svoju prvu pobjedu i to kao gost u Ilovi, a prvoplasirani Naftaplin je minimalnim rezultatom slavio protiv Matije Gupca kod kuće. Preporođeni Šartovac je pod dirigentskom palicom Šenije i Čađe deklasirao Dinamo iz Jamarica zabivši im sedam komada: rezultati zaostalih utakmica, Garić-Dinamo Kt 2:3, Naftaplin-Matija Gubec 2:1 i Šartoavc-Dinamo J 7:0. Poredak nakon zaostalih utakmica: Naftaplin 16, Šartovac 13, Vatrogasac 11, Sloga, Jelengrad i Moslavina DG 10, M.Gubec 9, Garić 6, Ekonomik 5, Dinamo Kt 4, Dinamo J i Brinjani 3 i Selište bez bodova. Sedmo kolo prema već ranije objavljenom rasporedu igra se u nedjelju 12. listopada u 16.00 sati.

(I. Pasanec)