lopta-mU lokalnom derbiju 4. kola 1. Županijske nogometne lige nogometaši Moslavca i Sokola odigrali su neodlučeno 1-1 pred oko 100 gledatelja na stadionu Moslavca.

Gosti su poveli u prvom dijelu zgoditkom Darka Blaževića u 17. minuti, a poravnao je Josip Keser lijepim pogotkom u 62. minuti.


"Ne možemo biti zadovoljni s tri osvojena boda u četiri kola, pokušali smo se uigrati velikim brojem pripremnih utakmica jer otišlo nam je u prijelaznom roku pet standardnih prvotimaca, ali teško je nadomjestiti njihovih 40 golova u prošloj sezoni. U prvom sastavu imamo šest 18-godišnjaka i teško postižemo pogotke zbog neiskustva, ali treba reći da smo u četiri utakmice primili svega tri pogotka zahvaljujući dobroj obrani. Danas smo igrali i za našeg tragično i prerano preminulog predsjednika kluba Marija Gospočića i nadamo se da ćemo nastaviti put koji smo zajedno s njim zacrtali, a to je stvaranje uvjeta za jedan jaki Moslavac sastavljen ponajprije od vlastitih igrača te igrača s područja Grada Popovača. Trenutno ima nekoliko igrača u obližnjim klubovima koji bi nam bili pojačanje u napadu, ponajprije Cvišić iz Naftaplina, Dajčar iz Volodera te Bistrički iz Osekova"- istaknuo je Mario Moštak, trener NK Moslavac Popovača.