lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 4. KOLO


Porazom u Lipovljanima od Slavonca petrinjci prepustili vodeću poziciju BSK-u, koji je kod kuće remizirao s dečkima predsjednika Mlinarića.

Crveno crni iz Galdova na svom su terenu glatko uzeli mjeru Solomunovim dečkima kojima ove jeseni baš ne cvjetaju ruže. Grofovi su u zamjeni domaćinstva sa Zrinskim na svom parku minimalno dobili za nova tri boda. Pera i društvo glatko su u Grabovcu svladali dečke iz Top termi. Sokolovi su pak na gradskom stadionu u Popovači uzeli bod domaćinu i ostali neporaženi ove jeseni. Gračani su se gle čuda konačno probudili i u Dvoru uzeli bod čvrstom domaćinu. Rezultati 4.kola: Podovi-Mladost GG 1:1, BSK-Mertalac 1:1, Moslavac-Sokol 1:1, Slavonac-Mladost P 2:1, Zrinski-TŠK 0:1, Frankopan-Radnik 3:0 i Sloga Maris-Topusko 2:0. Poredak na tablici nakon 4 kola : BSK 8,Sloga Maris, Frankopan, Metalac, Sokol, Mladost P i TŠK po 7 bodova, Slavonac 6, Topusko i Podovi po 4, Moslavac i Radnik po 3, Mladost GG 2 i Zrinski 1 bod. U petom kolu 27 i 28 rujna u 16.30 sati igraju : (subota) Sokol-Podovi, Topusko-Moslavac, TŠK-Frankopan i Metalac-Slavonac, a u (nedjelju) radnik-Sloga Maris, Mladost-Zrinski i Mladost GG-BSK.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO


Repušnjaci trećom pobjedom za redom zadržali vrh, jer su u sudaru sa Strugom kod kuće od 17 minute igrali s igračem manje i lako poentirali iako su gosti poveli. Metalac je u Banovoj ostvario prvu pobjedu ove jeseni, a Pešćenica i Sokol podijelili bodove. Kanarinci su na svom Šumerku Dinamu uvalili pola tuceta pa njihov konto i dalje glasi nula bodova. Kutinska je Lokomotiva konačno uzela prve bodove visoko porazivši goste iz Hrastovice, dok je Stari Grad teško svladao Jasenovčane. Rezultati 3 kola: Mladost R-Strug 4:1, Voloder-Dinamo 6:1, Pešćenica-Sokol 2:2, Stari Grad-Jasenovac3:2, Lokomotiva-Sloga 4:0 i Strijelac-Metalac 0:2. Poredak nakon trećega kola: Mladost R 9,Voloder i Stari Grad po 6, Lokomotiva, Strijelac, Strug, Metalac i Sloga po 3, Sokol 1, a Jasenovac i Dinamo bez bodova. U četvrtom kolu 28 rujna u 16.30 sati igraju : Strug-Metalac, Sloga-Strijelac, Jasenovac-Lokomotiva, Sokol-Stari Grad, Dinamo-Pešćenica i Mladost R-Voloder.


3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 4. KOLO


Naftaplin je u zamjenjenom domaćinstvu kod kuće doslovno zgazio kutinski Dinamo zabivši mu "samo" četrnaest komada, a Vatrogasac je kao gost u Vlahiničkoj domaćinu zabio pola tuceta. Šartovac ta čudna momčad opet je bljesnula i to u Jelenskoj i domaćinu podarila petardu, ali nitko nije mogao očekivati da će Moslavina iz D.Gračenice nakon četvrtog kola zasjesti na vrh novom pobjedom doduše minimalnom gostujući u Selištu. Garić je pak u Brinjanima minimalno dobio domaćina: Rezultati četvrtog kola: Dinamo KT-Naftaplin 1:14, Ekonomik-Vatrogasac 3:6, Jelengrad-Šartovac 2:5, Selište-Moslavina 1:2 i Brinjani-Garić 1:2. Poredak nakon 4 kola: Moslavina 9, Naftaplin i Jelengrad 7, M.Gubec i Garić 6, Vatrogasac 5, Šartovac i Sloga 4, Brinjani i Dinamo J 3, Ekonomik 2, Selište i Dinamo Kt bez bodova. U petom kolu 27 i 28 rujna u 16.30 sati igraju: Naftaplin-Brinjani, Sloga-Dinamo Kt, Vatrogasac-Selište, Šartovac-Ekonomik i DinamoJ-Jelengrad u nedjelju, a Moslavina DG – Matija Gubec u subotu. (I. Pasanec)