lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO

Od sedam susreta ovoga kola odigrano je samo šest jer je utakmica Sokol-Sloga Maris odgođena zbog vodom i blatom natopljenog terena za igru.

Iznenađenje kola je pobjeda Podova protiv Moslavca u Kutini na umjetnjaku, čudno ali istinito, iako oslabljeni Moslavac u ovoj sezoni nitko taj poraz nije očekivao. Gračanski plavi nisu se proslavili u Sisku gdje su naišli na petardu Metalca, a vodili su u poluvremenu 0:1, e moji momci pa nogomet se igra dok sudac ne odsvira kraj, pouka je za budućnost. Frankopan se lijepo okupao u Topuskom i podario domaćinu čistu trojku i odnio bodove u Galdovo. Radnik se nakon dva poraza vratio u kolotečinu i minimalno dobio slabe goste iz Odre. Grofovi su na svom parku Slavoncu dali do znanja da se još uvijek u Topolovcu igra dobar nogomet i uzeli im sve. U Petrinji Derby kola i nepopularna podjela plijena bez golova čime su oba kluba zadržala svoje pozicije na vrhu. Rezultati 3. kola: Moslavac-Podovi 1:2, Topusko-Frankopan 0:3, Radnik-Zrinski 1:0, TŠK-Slavonac 3:1, Mladost-BSK 0:0 i Metalac-Mladost GG 5:1. Poredak nakon nekompletnog trećeg kola: Mladost i BSK 7, Metalac i Sokol 6, Sloga Maris, TŠK,Topusko i Frankopan po 4, Slavonac, Radnik i Podovi 3, Zrinski i Mladost GG po 1 bod. U 4 kolu 20 i 21 rujna u 17.00 sati igraju: Slavonac-Mladost i Frankopan-Radnik (subota), a Podovi-Mladost GG, BSK-Metalac, Zrinski-TŠK, Sloga Maris-Topusko i Moslavac-Sokol (nedjelja).

2.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2. KOLO

Zbog veoma lošeg blatnog i vodom natopljenog terena za igru odgođene su tri utakmice, Strug-Strijelac, Jasenovac-Pešćenica i Sokol-Voloder, ova posljednja zbog manifestacije Voloderska jesen.
Metalac je doživio i drugi poraz ove jeseni, kod kuće je pregažen od Lokomotive iz Kutine. Sloga je u Hrastovici svladala Stari Grad doduše minimalno ali zasluženo. U Osekovu su ponovno stradali dečki predsjednika Romana Rosavca i to od mlađahnih repušnjaka. Rezultati nekompletnog drugog kola: Metalac-Lokomotiva 0:3, Sloga-Stari Grad 3:2, i Dinamo-Mladost R 0:2. Poredak nakon drugoga kola: Mladost R 6, Pešćenica, Voloder, Strug, Strijelac, Stari Grad, Lokomotiva i Sloga po tri, a Metalac, Sokol, Dinamo i Jasenovac bez bodova. U trećem kolu 21. rujna u 17.00 sati igraju: Mladost R-Strug, Voloder-Dinamo, Pešćenica-Sokol, StariGrad-Jasenovac, Lokomotiva-Sloga i Strijelac-Metalac.

3.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 3. KOLO

I u ovoj ligi odgođene su tri od šest utakmica ovoga kola i to: Garić-Dinamo KT, Naftaplin-M.Gubec i Šartovac-Dinamo J, a koje će se odigrati naknadno po odluci Povjerenika lige J.Borića. U Potoku su dečki iz Selišta popili pola tuceta, Moslavina je u D.Gračenici slavila glatko protiv solidnog Ekonomika, a Derby kola odigran je na Husainu gdje su u nemogućim uvjetima za igru domaći Vatrogasac i Jelengrad podijelili plijen nakon što je ovaj prvoimenovani vodio 3:0. Rezultati trećega kola : Sloga-Selište 6:0, Moslavina DG-Ekonomik 3:1 i Vatrogasac-Jelengrad 3:3. Poredak nakon trećega kola: Jelengrad 7, M.Gubec i Moslavina po 6, Naftaplin i Sloga 4, Brinjani, Dinamo J i Garić po 3, Ekonomik i Vatrogasac 2, Šartovac 1 i Dinamo KT i Selište bez bodova. U narednom četvrtom kolu 20 i 21 rujna u 17.00 sati igraju : Jelengrad-Šartovac, Ekonomik-Vatrogasac, Selište-Moslavina, M.Gubec-Sloga u (subotu), Dinamo Kt-Naftaplin i Brinjani-Garić u nedjelju.

(I. Pasanec)