U Osijeku je održana posljednja utrka ove sezona za prvenstvo Hrvatske u Moto street race-u. Između 25 vozača na utrci uspješno je nastupio i Popovčanin Zvonimir Kršlović.


U jakoj konkurenciji izborio je prvo mjesto u klasi pro 600 i klasi pro Open gdje je bila vrlo jaka konkurencija. „Pohvalio bih ovom prilikom organizaciju utrke jer je sigurnost bila na najjačoj razini.Nakon kraja još jedne u nizu moto-sezone zahvalio bih svima koji su mi u bilo kojem obliku pružili podršku, svima koji su svojim prisustvom,potporom i angažmanom omogućili da i ove godine održim već tradicionalno uspješnu sezonu"- kaže Kršlović te posebno zahvaljuje sponzorima i donatorima.

„Na prvom mjestu moram spomenuti prijatelja Davora Grgića koji mi je ustupio svoj motocikl za završnih par utrka,bez kojeg vrlo vjerojatno ne bih ostvario ovakve rezultate. Zahvaljujem se i Caffe baru Dino kao jedinom sponzoru iz Popovače. Također veliko hvala mom mehaničaru Igoru Franjeviću iz Motofreak Chip Tuninga, koji je pripremao motor za utrke i svim kolegama iz tima. Pritom moram izdvojiti svog vođu tima i timskog kolegu Marka Horvata-Metalni iz Goričana, koji mi je ujedno i jedan od glavnih sponzora ove cijele sezone. Ovakve rezultate ne bih mogao ostvariti bez njega, njegovih ljudi iz tima i navijača koji su mi davali podršku. Još jednom najljepše hvala svima i svim mojim protivnicima koji su me tjerali da budem bolji i brži. Vjerujem da se vidimo i iduće godine još jači bolji i brži"- poručuje Zvonimir Kršlović.