lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 2 KOLO
Iznenađenje kola je minimalna pobjeda Sokolova u Galdovu i visoka pobjeda Slavonca kod kuće protiv Radnika koji u dva kola još nema niti boda.

U Gračenici minimalna pobjeda gostiju iz Petrinje i to u sudačkoj nadoknadi, ali i to se događa. U Grabovcu Perini Slavonci osvojili samo bod protiv Moslavca koji će nove bodove potražiti u trećem kolu kod kuće protiv Podova. U Odri Zrinski i Topusko remizirali postigavši svaki po dva gola. U susjedskom Derby susretu BSK je kod kuće slavio protiv TŠK-a doduše minimalnim rezultatom ali zasluženo kažu očevici. Sisački je Metalac na vrućem terenu u Dvoru svladao domaćina postigavši tri, a primio je samo jedan zgoditak.

Rezultati 2. kola: Podovi-Metalac 1:3, Mladost GG-Mladost 0:1, BSK-TŠK 2:1, Slavonac-Radnik 5:2, Zrinski-Topusko 2:2, Frankopan-Sokol 1:2 i Sloga Maris-Moslavac 1:1.

Poredak na ljestvici nakon drugoga kola: Mladost P, Sokol i BSK po 6, Sloga Maris i Topusko 4, Slavonac i Metalac 3, Moslavac 2, Mladost GG, Frankopan,TŠK i Zrinski po 1, a Radnik i Podovi bez bodova.

U trećem kolu 13 i 14 rujna u 17.00 sati igraju: Sokol-Sloga Maris,Topusko-Frankopan,TŠK-Slavonac i Metalac-Mladost GG (subota), a Moslavac-Podovi,Radnik-Zrinski i Mladost-BSK u nedjelju.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1 KOLO
Već na startu golijada strijelci su postigli u šest utakmica 34 zgoditka što je prosjek od 5,66 po utakmici, uostalom to je i cilj, jer rezultat nogometne igre jednako zgoditak. Na dvije utakmice pale su i sedmice i to u Volderu gdje je ispraćen Jasenovac po režiji maestralnog Darija Dajčara, a u Pešćenici stradala je Sloga iz Hrastovice popivši također sedmicu. Strug je kao gost u Osekovu svladao glatko Rosavcove i Drndačeve zvijezde, dok su Repušnjaci glatko podrezali krila Sokolovima iz Rajića i to "samo" tri puta. Metalac je u Kraljevoj srušio Stari Grad, a Strijelac u Kutini zaustavio Lokomotivu i poslao je na pričuvni kolosjek.

Rezultati prvoga kola: Dinamo-Strug 0:4,Mladost R-Sokol 3:0,Voloder-Jasenovac 7:1,Pešćenica-Sloga 7:1,Stari Grad-Metalac 2:3, i Lokomotiva-Strijelac 2:4.

Poredak na ljestvici nakon prvoga kola: Voloder,Pešćenica,Strug,Mladost R,Strijelac i Metalac po tri,a Jasenovac,Sloga,Dinamo,Sokol,Stari Grad i Lokomotiva bez bodova.

U drugom kolu 13 i 14 rujna u 17.00 sati igraju: subota- Metalac-Lokomotiva, a u nedjelju Strug-Strijelac,Sloga-Stari Grad,Jasenovac-Pešćenica,Sokol-Volder i Dinamo-Mladost R.

3.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 2 KOLO
U ovom kolu je postignuto 39 zgoditaka što govori da su napadači bili veoma efikasni a obrane jako slabe, a prosjek 6,5 zgoditaka po utakmici. Dinamo iz Jamarica je kod kuće dobio Vatrogasca nakon teškog poraza u prošlom kolu u Donjoj Gračenici. Jelengrad je pak Donjogračanima uvalio samo osam komada, a Naftaplin Selištu devet u gostima, dok je Matija Gubec na svom Peradarstvu brajcima iz Ilove zabio cijeli tucet. U Krču domaćin je poražen od Brinjana i to čistom peticom. U Vlahiničkoj podjela bodova između domaćina i Sloge potočke.

Rezultati 2.kola: Dinamo J-Vatrogasac 2:0,Jelengrad-Moslavina DG 8:2,Ekonomik-Sloga 0:0,Selište-Naftapli 0:9,Matija Gubec-Garić 12:1 i Dinamo Kt-Brinjani 0:5.

Poredak nakon drugog kola: Matija Gubec i Jelengrad 6,Naftaplin 4,Dinamo J,Brinjani i Garić po 3,Ekonomik 2,Šartovac,Vatrogasac i Sloga po 1,a Dinamo KT i Selište bez bodova.

U trećem kolu 13 i 14 rujna u 17.00 sati igraju: Moslavina DG-Ekonomik (subota) a Garić-Dinamo KT Naftaplin-Matija Gubec,Sloga-Selište,Vatrogasac-Jelengrad i Šartovac-Dinamo J u nedjelju. Brinjani su slobodni. (I.Pasanec)