lopta-mPRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1 KOLO
Na početku prvenstvene sezone jesen- proljeće 2014/2015 postignuti su uglavnom očekivani rezultati.


Perini su Slavonci visoko porazili novajliju u ligi momčad Podova, podarivši im petardu. Sokolovi su na svojoj Tratinčici s četiri komada otpratili simpatične goste iz Odre. Na otvorenju još u subotu Topusko je teškom mukom uzelo bodove još jednom novajliji Slavoncu iz Lipovljana. Na gradskom stadionu u Popovači domaćin je nakon blijede partije pred oko stotinjak gledatelja uzeo samo bod dečkima iz predgrađa glavnog grada Županije i to najnepopularnijim rezultatom u nogometu bez zgoditaka. BSK je usred Majura uzeo sve momcima Ivice Solomuna doduše minimalnim rezultatom ali zasluženo. Petrinjski zeleni su na startu dali do znanja gostima iz Siska da se ne šale najavivši borbu za visoki plasman. Gračani su Dolinim grofovima na njihovom parku uzeli bod, nastupivši bez svog ponajboljeg strijelca Jajetića koji je odrađivao kaznu iz prošlog prvenstva. Treba istaknuti dobru igru kapetana gostiju Marka Miše.
Rezultati 1. kola: Sloga Maris- Podovi 5:1, Moslavac- Frankopan 0:0, Sokol- Zrinski 4:2, Topusko- Slavonac 3:2, Radnik-BSK 1:2, Mladost- Metalac 4:1 i TŠK-Mladost GG 1:1.
Poredak na ljestvici nakon prvoga kola: Sloga Maris, Mladost, Sokol, Topusko i BSK po 3, Mladost GG, TŠK,Moslavac i Frankopan po 1 bod, Podovi, Metalac, Zrinski, Slavonac i Radnik bez bodova.
U 2. kolu 6 i 7 rujna u 17.30 sati igraju: Slavonac- Radnik i Frankopan- Sokol (subota) a Podovi- Metalac, Mladost GG- Mladost P, BSK- TŠK, Zrinski- Topusko i Sloga Maris- Moslavac u nedjelju.

TREĆA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 1 KOLO
Već u prvom kolu nove sezone visoka efikasnost napadača koji su postigli 31 zgoditak što je više od 5 po utakmici, bravo napadači. U Brinjanima je M. Gubec uzeo bodove postigavši sedam zgoditaka za početak. Moslavina ali ona iz Donje Gračenice također je visoko porazila solidne goste iz Jamarica. Jelengrad je na startu u Potoku pokazao kako se igra nogomet. Garić je na svom Oklunku minimalno dobio uvijek dobre Selištane. Vatrogasac je na svom terenu odigrao neodlučeno sa Šartovcem, dok je gradski Derby u Strušcu završio bez pobjednika, pa gosti iz Vlahiničke odoše kući pjevajući, a moj prijatelj Rog plačući.
Rezultati prvoga kola: Brinjani- Matija Gubec 4:7, Garić-Selište 2:1, Naftaplin-Ekonomik 1:1, Sloga-Jelengrad 0:3, Moslavina DG- Dinamo J 5:1, i Vatrogasac- Šartovac 3:3, Dinamo KT slobodan.
Poredak nakon prvoga kola: Moslavina, Jelengrad, M.Gubec i Garić po 3 boda, Vatrogasac, Šartovac,Naftaplin i Ekonomik 1, a Dinamo J, Sloga, Brinjani i Selište bez bodova.
U drugom kolu 6 i 7 rujna u 17.30 sati igraju : subota M.Gubec-Garić, a u nedjelju Dinamo J-Vatrogasac, Jelengrad- Moslavina, Ekonomik- Sloga, Selište- Naftaplin i Dinamo KT-Brinjani, slobodan je Šartovac.