zvonimir-krslovic-mU sklopu 11. Mega bikers susreta, na zapadnoj veznoj cesti u Slavonskom Brodu održana je tradicionalna utrka ubrzanja na kojoj je nastupilo 48 vozača u 4 kategorije, a među kojima i Zvonimir Kršlović iz Popovače. Utrku je pratilo više od 5000 gledatelja.


„Od ove godine, ova moto utrka ušla je u kalendar službenih natjecanja Auto-moto saveza Hrvatske. Natjecatelji su se bodovali za Prvenstvo Hrvatske, a riječ je o prvoj od ukupno šest utrka koje će biti održane u nizu. Druga je na rasporedu već u nedjelju, 25. svibnja u Velikoj Gorici"- ističe Zvonimnir Kršlović, Popovčanin koji vozi za moto klub „Metalni racing team-motorfreak tuning" i u tri godine nije izgubio niti jednu utrku u svojoj klasi, a ovo je prva godina da se boduje za prvenstvo Hrvatske.

Plasman vozača koji su se bodovali za PH:
Klasa: PRO 600
1. Zvonimir Kršlović (Popovača)
2. Dominik Nikšić (Koprivnica)
3. Stjepan Soldić (Nuštar)
Klasa: PRO OPEN
1. Ivan Kovačević (Retkovci)
2. Zdravko Petričević (Vinkovci)
3. Igor Franjević (Zagreb)
Klasa: SERIJA 600
1. Antonio Marić (Podvinje)
2. Željko Valić (Tomica)
3. Boris Liović (Gornja Vrba)
Klasa: SERIJA OPEN
1. Darijo Dokletar (Osijek)
2. Denis Matejčić (Velika Gorica)
3. Alen Majstorović (Koprivnica)

zvonimir-krslovic-1

zvonimir-krslovic-2

Ovako je bili u Slavonskom brodu
https://www.youtube.com/watch?v=zJCMhrbROz0&feature=youtu.be

zvonimir-krslovic-3
Zainteresirani sponzori koji imaju želju i mogućnosti dati svoj doprinos osiguravanju kvalitetnijih uvjeta i pretpostavki za njegove još bolje rezultate, mogu se obratiti Zvonimiru Kršloviću na broj mobitela: 091 264 1422.