lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 22. KOLO
Frankopan je na svom stadionu iznenadio favoriziranu Moslavinu čiji su igrači smatrali da se domaćin već unaprijed predao, ali nije bilo tako, Oranje su ostale bez bodova i drugog mjesta na ljestvici koje vodi u kvalifikacije za IV- HNL.

U Majuru podjela plijena između Solomuna i Dole što odgovara samo grofovima koji su za bod prestigli Sokol. Banovac je protiv fenjeraša četiri puta poentirao za povratak na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Preporođeni BSK je sa laganih pet komada na Tratinčici torpedirao domaćina, kao i Perini slavonci Zrinski u Odri, te na tablici prestigli Mladost iz Petrinje. Moslavac je mučio muku i na jedvite jade u slaboj priredbi pokorio goste iz Topuskog. U Derby susretu kola Lekenik je nakon glatkog vodstva od dva razlike dopustio gostima da izjednače, da bi domaćin tek u 88. minuti ponovo poveo a konačan rezultat postigli u sudačkoj nadoknadi preko danas izvrsnog trostrukog strijelca Tomislava Gajdeka.

Rezultati 22 kola: Frankopan-Moslavina 1:0, Zrinski-Sloga Maris 1:5, Lekenik-Mladost 4:2, Moslavac-Topusko 1:0, Sokol-BSK 2:5, Banovac-Metalac 4:0, i Radnik-TŠK 1:1.

Poredak nakon 22 kola: Lekenik 22, Banovac 44, Moslavina 42, Sloga Maris 40, Mladost 39, Moslavac 36, BSK 31, Topusko i Frankopan po 26, TŠK 22, Sokol 21, Radnik i Zrinski po 17 i Metalac 12 bodova.

U 23 kolu 17 i 18 svibnja u 17.30 sati igraju: (subota) Frankopan- Radnik, Moslavina-Zrinski, Mladost-Moslavac, Topusko-Sokol i Metalac-TŠK, a u (nedjelju) Sloga Maris-Lekenik i BSK-Banovac.

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 18 KOLO
Gračanski plavi i dalje nemilosrdno gaze sve pred sobom, ovaj su puta stradali dečki Načelnice Mice i to u svom Jasenovcu primivši "samo" osam komada. Slavonac također u stopu na pet bodova prati Gračane jer su za nove bodove u Repušnici pet puta svladali domaćeg vratara. Strijelac i Strug odigrali bez golova, a Lokomotiva je u Hrastovici ostala bez pare. Voloder je opet igrao dosta slabo i teškom mukom došao do bodova kod kuće protiv Pešćenice. Podovi ta momčad bez poraza ovoga Proljeća slavila je i protiv Dinama doduše minimalno ali zasluženo.

Rezultati 18 kola : Mladost R-Slavonac 2:5, Strijelac-Strug 0:0, Sloga-Lokomotiva 4.1, Jasenovac-Mladost GG 1:8,Voloder-Pešćenica 3:2, Podovi-Dinamo 1:0.Poredak nakon 18 kola: Mladost GG 45,Slavonac 39,Podovi 30,Sloga 29,Pešćenica 28,Strug i Voloder 25, Jasenovac 21, Lokomotiva 19, Strijelac 17, Dinamo 13 i Mladost R 10 bodova.

U 19 kolu 18. svibnja s početkm u 17.30 sati igraju: Podovi-Mladost R, Dinamo-Voloder, Pešćenica-Jasenovac, Mladost GG-Sloga, Lokomotiva-Strijelac i Strug-Slavonac.

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 19 KOLO
Prvoplasirani Metalac je minimalno dobio Jelengrad, a Sokol je izgubio od Starog Grada u Kraljevoj. Vatrogasac je siguran u osvajanje bodova putovao u Mahovo i gle čuda izgubio, a Šartovac i Matija Gubec podijelili plijen. Tomislav je kod kuće poražen od susjeda iz Stare Subocke, a Zeleni Brijeg je Sunjskom na njegovom bunjištu uvalio pola tuceta. U Jelenskoj je odigrana zaostala utakmica još u petak u kojoj je domaćin teškom mukom slavio protiv Sunjskog kojem su tijekom igre isključena tri igrača i trener čudno ali istinito.

Rezultati 18 kola: Stari Grad-Sokol 2:1, Šartovac-M.Gubec 1:1, Mahovo-Vatrogasac 2:1, Tomislav-Croatia 1:2, Metalac-Jelengrad 1:0, i Sunjski-Zeleni Brijeg 1:6. Zaostala utakmica iz 17 kola Jelengrad-Sunjski 3:2.

Poredak na ljestvici nakon 18 kola: Metalac 38, Vatrogasac 33, Stari Grad 32, Skol i Zeleni Brijeg po 31, Croatia i M.Gubec 22, Šartovac 19, Tomislav i Jelengrad 17, i Mahovo 12 bodova.

U 19 kolu 17. i 18. svibnja s početkom u 17.30 sati igraju: (subota) Zeleni Brijeg-Metalac i Matija Gubec-Sokol, a u nedjelju Sunjski-Stari Grad, Jelengrad-Tomislav, Croatia-Mahovo i Vatrogasac-Šartovac.


TREĆA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 13. KOLO
Svi rezultati bili su uglavnom očekivani osim što je kandidat za visoki plasman Jamarički Dinamo u Selištu odigrao neodlučeno. U gradskom Derby susretu u Strušcu koji je protekao u nervoznoj i rastrganoj igri domaćin je bio nešto spretniji, sretniji a gosti iz Vlahiničke su ostali bez bodova i dva igrača koje je sudac Mejrušić isključio. Moslavina DG je u Ilovi glatko dobila Garić, a Brinjani su u Krči zabili domaćinu devet komada.

Rezultati 13 kola: Naftaplin- Ekonomik 2:0, Garić- Moslavina 0:4, Dinamo KT- Brinjani 2:9, i Selište-Dinamo Jamarice 1:1.

Poredak nakon 13 kola: Naftaplin 27, Brinjani 25, Dinamo J 23, Ekonomik 16, Moslavina DG 15, Dinamo Kt 10, Garić 8 i Selište 4 boda.

U 14. kolu 18. svibnja s početkom u 17.30 sati igraju: Ekonomik- Selište, Brinjani- Dinamo J, Dinamo Kt- Garić i Moslavina DG- Naftaplin. (I. Pasanec)