lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 21. KOLO
Oranje su na svom stadionu u Kutini glatko dobili dečke Ivice Solomuna iz Majura, pa trener Krizmanić može mirne duše putovati u Galdovo po nove bodove kako bi učvrstio svoju poziciju na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, koje im je olako prepustio Banovac neočekivanim porazom.

Već gotovo sigurni prvaci u Topuskom su sedam puta poentirali za novu pobjedu i plasman u III-HNL do kojeg im nedostaje samo jedan jedini bod. Fenjeraši s drvenjaka gle čuda minimalno, ali zasluženo uzeli mjeru ludinskim sokolovima koji se očito nisu snašli u Sisku, pa će za sigurnost morati potražiti bodove negdje drugdje. Grofovi su ovaj puta iznenadili uzevši mjeru drugoplasiranom Banovcu na svom parku i bodovno se izjednačili sa Sokolom. Perini Slavonci lako su bez muke svladali Grubecovu regimentu na svom bunjištu, a Petrinjci su s pet komada ispratili dečke Roberta Perkovića koji nikako da se pomaknu s dvanaestog mjesta na ljestvici. U Budaševu se nije igralo zbog vode na terenu pa je utakmica BSK- Moslavac odgođena, novi termin odigravanja odredit će Povjerenik za natjecanje Damir Nogić.

Rezultati 21 kola: Moslavina-Radnik 5:0,Sloga Maris-Frankopan 2:0,Mladost-Zrinaksi 5:0,Topusko-Lekenik 2:7,Metalac-Sokol 2:1, i TŠK-Banovac 2:1,BSK-Moslavac odgođeno.Poredak nakon 21 kola: Lekenik 60,Moslavina 42,Banovac 41,Mladost 39,Sloga Maris 37,Moslavac 33,BSK 28,Topusko 26,Frankopan 23,Sokol i TŠK po 21,Zrinski 17,Radnik 16 i Metalac 12 bodova.

U 22 kolu 10 i 11 svibnja u 17.00 sati igraju: (subota)Banovac-Metalac,Sokol-BSK,Lekenik-Mladost i Frankopan-Moslavina,a u (nedjelju)Radnik-TŠK,Moslavac-Topusko i Zrinski-Sloga-Maris.

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 17 KOLO
Dečki predsjednika Romana Rosavca na svom terenu visoko porazili goste iz Repušnice, povećavši svoj bodovni konto s deset na trinaest bodova. U Pešćenici prekid u sedmoj minuti jer je domaćin kod rezultata 1:0 za Podove napustio teren za igru, pa povjereniku lige Zlatku Vinceku ostaje da donese odluku o registraciji iste. U Gornjoj Gračenici nabrijani plavi nakon poraza u Dvoru u prošlom kolu visoko porazili voloderske kanarince kojima danas ništa nije polazilo za nogom, pobjeda je poklonjena predsjedniku Dedi koji danas slavi svoj 69 rođendan. Lokomotiva je kod kuće ostala bez pare koju su za svoju pobjedu iskoristili momci Načelnice Mice iz Jasenovca. U Bročicama gosti iz Hrastovice uzeli bod i odoše kući pjevajući. Drugoplasirani Slavonac je još u subotu minimalno porazio svog susjeda iz Banove Jaruge i učvrstio svoju poziciju na drugom mjestu.

Rezultati 17 kola: Dinamo-Mladost R 4:1,Pešćenica-Podovi 0:1(prekid u 07 min. )Mladost GG-Voloder 7:1, Lokomotiva-Jasenovac 0:1,Strug-Sloga 1:1 i Slavonac-Strijelac1:1.Poredak nakon 17 kola: Mladost GG 42, Slavonac 36, Pešćenica 28,Sloga i Podovi po 27,Strug i Voloder p 22,Jasenovac 21,Lokomotiva 19,Strijelac 16,Dinamo 13 i Mladost R 10 bodova.U 18 kolu 10 i 11 svibnja u 17.00 sati igraju(subota)Jasenovac-Mladost GG,a u (nedjelju)Mladost R-Slavonac,Strijelac-Strug,Sloga-Lokomotiva,Voloder-Pešćenica i Podovi-Dinamo.

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 17 KOLO
Bilo je to kolo odgoda, naime zbog velike količine vode na terenu za igru odgođene su utakmice, Jelengrad-Sunjski, Croatia-Metalac i Sokol-Šartovac prema izjavi povjerenika lige Josipa Borića iste će se odigrati u srijedu 14 svibnja. Zeleni Brijeg je u Sisku teškom mukom protiv Starog Grada došao do pobjede, dok im je u zaostaloj utakmici protiv Jelengrada prvoga svibnja bilo puno lakše podarivši gostima petardu. Vatrogasac je kod kuće muku mučio protiv Tomislava i na kraju minimalno pobijedio učinivši gužvu na vrhu ljestvice. Na Peradarstvu u subotu remi gdje su domaći M. Gubec i fenjeraši iz Mahova podijelili plijen odigravši bez golova. Rezultati 17 kola: Zeleni Brijeg- Stari Grad 1:0,Vatrogasac- Tomislav 2:1, Matija Gubec-Mahovo 0:0 i zaostala utakmica Zeleni Brijeg-Jelengrad 5:0. Poredak nakon nekompletnog 17 kola: Metalac 35, Vatrogasac 33, Sokol 31,Stari Grad 29,Zeleni Brijeg 28,Sunjski i M.Gubec 21,Croatia 19,Šartovac 18,Tomislav 17,Jelengrad 14 i Mahovo 9 bodova.U 18 kolu 11 svibnja s početkom u 17.00 sati igraju: Stari Grad-Sokol,Šartovac-Matija Gubec,Mahovo-Vatrogasac,Tmislav-Croatia,Metalac-Jelengrad i Sunjski-Zeleni Brijeg.

TREĆA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 12 KOLO
Bilo je tu svega više vaterpola nego nogometa a sve zbog obilne kiše koja je padala više od 24 sata, ali su sve utakmice ipak odigrane. Kuriozitet kola je prva pobjeda Selišta i to u Kutini čiji su igrači Dinamu podarili pola tuceta. U Donjoj Gračenici slična stvar samo je pola tuceta odsjelo u mreži vratara gostiju iz Brinjana. Jamaričani su teškom mukom svladali goste iz Vlahiničke, a Rog i društvo u Strušcu zabili petardu gostima iz Ilove.

Rezultati 12 kola: Dinamo J- Ekonomik 2:1, Dinamo KT-Selište 1:6, Moslavina DG 3:6 i Naftaplin-Garić 5:1. Poredak nakon 12 kola: Naftaplin 24,Dinamo J i Brinjani po 22, Ekonomik 16, Moslavina DG 12, Dinamo KT 10, Garić 8 i Selište 3 boda. U sljedećem kolu 11 svibnja u 17.00 sati igraju: Naftaplin- Ekonomik, Garić- Moslavina DG, Dinamo KT- Brinjani i Selište- Dinamo J.