lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 19 KOLO
Dečki s Tratinčice u ovom su kolu priredili iznenađenje, usred Gline Banovcu uzeli bod.

Bravo dečki, tako se bije bitka za ostanak u ŽPL. Moslavci iz Popovače zavili u crno grofove i to na njihovom parku, pa Doli i društvu predstoji popravak u dvadesetom kolu na gostovanju u Velikoj Ludini. Lider prvenstva lagano je prošetao drvenjakom i Mlinkinim dečkima uzeo sve.Perina laka konjica nadigrala Radnik,koji će bolju sreću morati potražiti u kolima koja dolaze. Kutinske Oranje nakon poraza u prošlom kolu kod kuće, uzeli bod zelenima usred Petrinje.Razigrani dečki iz Topuskog kod kuće visoko porazili crveno crne iz Galdova dajući im do znanja da su neprikosnoveni domaćin. Sada je posve jasno da BSK nema milosti prema svojim susjedima,najprije je u nedjelju uzeo mjeru Frankopanu u gostima a danas je u Budaševu stradao Zrinski.

Rezultati 19 kola: Sloga Maris-Radnik 3:1,Mladost-Moslavina 2:2,Topusko-Frankopan 4:1,BSK-Zrinski 2:0,Metalac-Lekenik 0:3,TŠK-Moslavac 0:2, i Banovac-Sokol 1:1.Poredak na ljestvici: Lekenik 54,Banovac 38,Moslavina 36,Sloga Maris 34,Mladost 33,Moslavac 32,BSK 28,Tpusko i Frankopan po 23,TŠK i Sokl p 18,Zrinski 17,Radnik 16, i Metalac 8 bodova.

U 20 kolu 26 i 27 travnja u 17.00 sati igraju: Sokol-TŠK,Lekenik-BSK,Frankopan-Mladost i Moslavina-Sloga Maris(subota)a Radnik-Banovac,Moslavac-Metalac i Zrinski-Topusko(nedjelja).


DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 15 KOLO
Medo i društvo srušili Stari Grad kod kuće i to na jedvite jade i nakon sušnog razdoblja došli do toliko priželjkivanih bodova,doduše teško ali zasluženo.Zeleni Brijeg prekrio je Croatiu,ali onu iz Stare Subocke zabivši im pet laganih komada kao gost.Sunjski je nakon vodstva od 0:3 u prvom dijelu ipak uzeo sve na Husainu,jer se domaćin u drugom vratio s dva postignuta zgoditka što nije bilo dovoljno,pa su gosti otišli kući pjevajući.Metalac i Sokol uzeli samo po bod Matiji Gubcu i Tomislavu,zadržavši prvu i drugu poziciju na ljestvici.Da je u nogometu sve moguće pokazali su to dečki iz Mahova u Šartovcu favoriziranom domaćinu uzeli bod.

Rezultati 15 kola: Jelengrad-Stari Grad 3:2,Croatia-Zeleni Brijeg 1:5,Vatrogasac-Sunjski 2:3,Matija Gubec-Metalac 1:1,Sokol-Tomislav 1:1 i Šartovac-Mahovo 3:3.

Poredak nakon 15 kola: Metalac 32,Sokol i Vatrogasac po 30,Stari Grad 26,Zeleni Brijeg 22,Sunjski 21,Matija Gubec 20,Šartovac 18,Croatia 16,Jelengrad i Tomislav po 14 i Mahvo 6 bodova.U 16 kolu 27 travnja s početkom u 17.00 sati igraju: Stari Grad-Šartovac,Mahovo-Sokol,Tomislav-Matija Gubec,Metalac-Vatrogasac,Sunjski-Croatia,a Zeleni Brijeg-Jelengrad igraju 1 svibnja također u 17.00 sati.

 

TREĆA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 10 KOLO
Strušćani su pod dirigentskom palicom Roga do vrha napunili mrežu posljednjeg Selišta zabivši im devet komada,te na taj način za dva boda pobjegli Brinjanima koji su sa filijalom Joze Borića u Ilovi odigrali neriješeno.Ekonomik Tone Miškovića lako je svladao dečke iz Krća i bodovno ih prestigao na ljestvici.U Donjoj Gračenici nije uspio proljetni debi domaćina u golijadi koju su gledatelji pozdravili za gol je bio bolji gost iz Jamarica uzevši im bodove.

Rezultati 10. kola: Ekonomik-Dinamo KT 2:0,Moslavina DG-Dinamo J 3:4,Naftaplin-Selište 9:0 i Garić-Brinjani 3:3.Poredak na ljestvici: Naftaplin 21,Brinjani 19,Dinamo J 16,Ekonomik 13,Dinamo KT 10,Garić 8,Moslavina DG 6 i Selište bez bodova.

U 11 kolu 27 travnja s početkom u 17.00 sati igraju: Ekonomik-Garić,Brinjani-Naftaplin,Selište-Moslavina DG,i Dinamo J-Dinamo KT. (I. Pasanec)