srk-moslavac-2003-mU nedjelju, 13.04. 2014 održano je 14. državno prvenstvo u mini rukometu za djevojčice rođene 2003 i mlađe u Karlovcu na kojem su nastupile djevojčice ŠRK Moslavac i osvojile 3. mjesto u konkurenciji ekipa iz cijele Hrvatske.


„Naša ekipa izborila je 3. Mjesto sa 5 pobjeda (Sesvete ,Split,Ogulin, Makarska i za 3. mjesto Dubrava Vrbovečka), jednim neodlučenim (Poreč) i jednim porazom u polufinalu protiv domaćina Karlovca koji posebno boli zbog poraza od 9:10 u igri sa puno grubosti i prljave igre gdje je bilo očito da ekipa Karlovca mora proći u finale. Unatoč svemu, mlade rukometašice škole rukometa pokazale su najbolju igru na cijelom turniru i sticajem nesretnih (domaćih) okolnosti nisu završile na 1. mjestu. Definitivno su bile najbolja ekipa s čime su se složili mnogobrojni treneri i gledatelji na tribinama, no nažalost nisu imali prilike da u fer igri to i dokažu. U najbolju petorku prvenstva uvrštena je naša igračica Iva Luketić iako je tu bilo mjesta i za vratarku Anu Kocet te Magdalenu Cvetić. No domaćini iz Karlovca su ionako sve podredili sebi, od mjesta na kom će biti pa do izbora igračica"- ističu iz RK 'Moslavac'.
Ovoj ekipi je to nakon 2. mjesta prošle, 2013. godine još jedno postolje. „Grad Popovača i Općina Velika Ludina mogu biti ponosni na ovu djecu i njihove uspjehe tijekom protekle dvije godine na završnicama državnog prvenstva u mini rukometu"- napominju iz Kluba.
Djevjojčice koje su postigle ovaj izniman uspijeh osvajanjem 3. mjesta za 2014. godinu su:
Ana Jukić, Iva Luketić, Magdalena Cvetić, Ana Kocet, Antea Rusan, Karla Jurčić, Marta Župančić, Ena Cvetko, Mihaela Malekinušić i Ria Štibrić uz vodstvo mlade trenerice Martine Đođo i njezinog pomoćnika na ovom turniru, Marka Plešu te voditelja škole rukometa ŠRK Moslavac Miroslava Lončarića.iva-luketic

(Iva Luketić)
„Osvojeno 3. mjesto za 2014. godinu je dokaz da u ovom dijelu Moslavine ima puno djece koja vole i jako dobro igraju rukomet te da će još biti vrhunskih rezultata škole rukometa. Hvala svima na potpori u radu ŠRK Moslavac, naše je da na ovaj način vratimo uloženo vrijeme, trud i financije"- zaključuju iz RK Moslavac.