lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 18. KOLO
Poraz Moslavine kod kuće od Topuskog i pobjeda Metalca u Odri značajke su ovoga kola.


Oranje su na svom stadionu stradali od slabih momaka iz Top termi, koji su ovom pobjedom malo odahnuli u borbi za ostanak u ligi. U Odri je Metalcov vrtić postigao pun pogodak pobjedivši indisponirane domaćine koji za devedeset minuta igre nisu pokazali ništa. Banovac je u Popovači primirio zahuktale moslavce i tom pobjedom zasjeo na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Sokolovi su u Majuru nakon duge suše ukljucali bod ostavivši domaćina i dalje na pretposljednjem mjestu. Prvak je opet kod kuće muku mučio protiv Dolinih grofova postigavši pobjedu ali samo s jednim golom. U predgrađu sudar susjeda Frankopana i BSK gdje ovaj posljednji glatko poentirao s tri razlike nakon duge proljetne suše. Perini su Slavonci izgubili kod kuće od zelenih iz Petrinje ne samo utakmicu već i četvrto mjesto na ljestvici.
Rezultati 18 kola: Radnik- Sokol 1:1, Moslavac- Banovac 1:3, Lekenik- TŠK 1:0, Zrinski-Metalac 1:4, Frankopan- BSK 0:3, Moslavina- Topusko 1:2, i Sloga Maris- Mladost 1:2.
Poredak na ljestvici nakon 18 kola: Lekenik 51, Banovac 37, Moslavina 35, Mladost 32, Sloga Maris 31, Moslavac 29, BSK 25, Frankopan 23, Topusko 20, TŠK 18, Sokol i Zrinski 17, Radnik 16, i Metalac 8 bodova.
U 19 kolu 19. travnja s početkom u 16.30 sati igraju: Sloga Maris- Radnik, Mladost- Moslavina, Topusko- Frankopan, BSK- Zrinski, Metalac- Lekenik, TŠK- Moslavac i Banovac- Sokol.

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 15 KOLO
Sudar susjeda u Gračenici završio je visokom pobjedom domaćina, a Klančiću i društvu iz Osekova ostaje da eventualne bodove potraže kod kuće protiv Pešćenice u slijedećem kolu. Podovi ta momčad bez poraza ovoga Proljeća i u Kutini Lokomotivi uzela sve popevši se na peto mjesto. Libertasova filijala u Bročicama nije imala razumijevanja za voloderske kanarince uzevši im glatko bodove. Pešćenica je svladala posljednje na tablici Repušnjake, a Slavonac je glatko slavio protiv Jasenovca još u subotu. Solidni momci iz Hrastovice i Strijelcu u Banovoj uzeli mjeru i ne znaju za poraz ovoga proljeća.
Rezultati 15 kola: Pešćenica- Mladst R 5:3, Mladost GG- Dinamo 5:1, Lokomotiva- Podovi 1:2, Strug- Voloder 3:0, Slavonac- Jasenovac 2:0, i Strijelac- Sloga 1:2.
Poredak nakon 15 kola: Mladost GG 39, Slavonac 30, Pešćenica 28, Sloga 26, Podovi 21, Voloder 19, Strug i Jasenovac 18, Lokmotiva 16, Strijelac 15, Dinamo 13 i Mladost R 9 bodova.
U 16 kolu 26 i 27 travnja u 17.00 sati igraju: Mladost R- Strijelac, Sloga- Slavonac, Jasenovac- Strug(subota), Voloder- Lokomotiva, Podovi- Mladost GG i Dinamo- Pešćenica.

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 14 KOLO
Derby kola u Međuriću sa izravnim kandidatom za naslov Sokolom iz Rajića završio podjelom bodova, isto se dogodilo i u sudaru Sunjskog i Matije Gupca. Vatrogasac je minimalnom pobjedom u Sisku kod Zelenog brijega zauzeo drugu poziciju na ljestvici. Jelengrad je opet odigrao slabo i kod kuće izgubio od Croatie, pa Medi i društvu ostaje da brinu brigu kako izboriti opstanak u II-ŽNL. Tomislav i Šartovac bez zgoditaka u Subockoj bodijelili bodove, dok je Stari Grad kod kuće glatko dobio posljednje Mahovo.
Rezultati 14 kola: Stari Grad- Mahovo 3:0, Tomislav- Šartovac 0:0, Metalac- Sokol 2:2, Sunjski- Matija Gubec 2:2, Zeleni Brijeg- Vatrogasac 0:1 i Jelengrad- Croatia 0:2.
Poredak nakon 14 kola: Metalac 31, Vatrogasac 30, Sokol 29, Stari Grad 26, Zeleni Brijeg i Matija Gubec 19, Sunjski 18, Šartovac 17, Croatia 14, Tomislav 13, Jelengrad 11 i Mahovo 6 bodova.
U 15 kolu 19 travnja u 16.30 sati igraju: Jelengrad- Stari Grad, Croatia- Zeleni Brijeg, Vatrogasac- Sunjski, Matija Gubec- Metalac, Sokol- Tomislav i Šartovac- Mahovo.