opcinaŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 17 KOLO
Još jučer je odigrano šest od ukupno sedam utakmica sedamnaestog kola, u kojem su gosti ostvarili tri pobjede kao i domaćini.

Da su čuda moguća i u nogometu dokazali su to nogometaši Ivice Solomuna iz Majura koji su usred Petrinje pobijedili zelene trenera Kunerta, doduše minimalno, ali kažu nogometni fanovi da se pobjedi nikad ne gleda u zube. Na Banovini potres od jednog stupnja po Merkaliju ali u mreži dosad neporaženog Lekenika, čiji momci do sada nisu izgubili niti boda, a stoji i konstatacija da im je forma u padu. Grubec i škvadra pod prismotrom trenera Zdenka Golema fenjerašu Metalcu na njihov drvenjaku uzeli sve, pa domaćinu ostaje da eventualne bodove potraži u 18 kolu u Odri. Moslavački derby u Velikoj Ludini završio je pobjedom ponajboljeg nogometnog kolektiva iz grada Popovače, a dečkima s Tratinčice ostaje briga za ostanak u ŽPL padom na dvanaesto mjesto prvenstvene ljestvice. Grofovi su na svom parku četiri puta poentirali protiv mlađahnih poletaraca trenera Roberta Perkovića popevši se sa jedanaestog na deveto mjesto na ljestvici. Kapac i društvo u Topuskom su uzeli bodove Perinim Slavoncima koji su unatoč dobroj igri ostali bez plijena. Moslavina je pak u Budaševu samo nastavila tendenciju slabih igara iako je pobijedila, očevici kažu da nisu blistali.

Rezultati 17 kola: Mladost-Radnik 0:1, Topusko- Sloga Maris 2:1, BSK- Moslavina 0:2, Metalac- Frankopan 1:2, TŠK- Zrinski 4:1, Banovac- Lekenik 1:0 i Sokol- Moslavac 2:3.

Poredak nakon 17 kola: Lekenik 48, Moslavina 35, Banovac 34, Sloga Maris 31, Moslavac i Mladost 29, Frankopan 23, BSK 22, TŠK 18, Topusko i Zrinski 17, Sokol 16, Radnik 15 i Metalac 5 bodova.
U 18 kolu 12 i 13 travnja u 16.30 sati igraju (subota) Lekenik-TŠK, Frankopan- BSK i Moslavina- Topusko, a u (nedjelju) Radnik- Sokol, Moslavac- Banovac, Zrinski- Metalac i Sloga Maris- Mladost.

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 14 KOLO
U Derby susretu kola u Pešćenici plavi iz Gračenice glatko dobili domaćina i povećali bodovnu razliku na devet. Slavonac je u gostima dobio Voloderce i tom pobjedom zasjeo na drugo mjesto. Micini su dečki još jučer u Jasenovcu lako dobili solidne goste iz Banove Jaruge, dok je kutinska Lokomotiva u Osekovu minimalno porazila Klančićeve i Drndačeve zvijezde. U Repušnici dečki iz Hrastovice domaćinu uzeli bod. A Podovi, ta momčad u naponu i oporavku, ovog proljeća igra izvanredno, ovaj put stradala je momčad Struga, pa domaćin bježi sa dna sada su već na osmom mjestu.

Rezultati 14 kola: Mladost R- Sloga 2:2, Jasenovac- Strijelac 3:0, Voloder- Slavonac 1:3, Podovi- Strug 4:1, Dinamo- Lokomotiva 1:2, Pešćenica- Mladost GG 0:3.

Poredak na ljestvici nakon 14 kola: Mladost GG 36, Slavonac 27, Pešćenica 25, Sloga 23, Lokomotiva i Voloder 19, Jasenovac i Podovi 18, Strijelac i Strug 15, Dinamo 10 i Mladost R 9 bodova.

U 15 kolu 12 i 13 travnja s početkom u 16.30 sati igraju: Slavonac- Jasenovac(subota), Pešćenica- Mladost R, Mladost GG- Dinamo, Lokomotiva- Podovi, Strug- Voloder i Strijelac- Sloga u(nedjelju).

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 13 KOLO
Ista meta isto rastojanje na vrhu bez promjene. Metalac je na teškom gostovanju u Šartovcu sačuvao vrh, Sokol je također novom pobjedom zadržao drugu poziciju, kao i Vatrogasac na trećem, tako da se novi prvoligaš mora tražiti među te tri momčadi. U Novoj Subocki Croatia je remizirala sa susjedom iz Kraljeve, dok je Zeleni Brijeg u gostima kod Matije Gubca uzeo sve. Tomislav je u Mahovu kod veoma slabog posljednjeg na tablici uzeo glatko bodove za bijeg s pretposljednjeg mjesta.

Rezultati 13 kola: Croatia- Stari Grad 1:1, Vatrogasac- Jelengrad 2:0, M.Gubec- Zeleni Brijeg 1:3, Sokol- Sunjski 5:1, Šartovac- Metalac 3:4, i Mahovo-Tomislav 0:2.

Poredak nakon 13 kola: Metalac 30, Sokol 28, Vatrogasac 27, Stari Grad 23, Zeleni Brijeg 19, M.Gubec 18, Sunjski 17, Šartovac 16, Croatia 13, Tomislav 12, Jelengrad 11 i Mahovo 6 bodova.

U 14 kolu 12 i 13 travnja u 16.30 sati igraju: Zeleni Brijeg- Vatrogasac (subota), Stari Grad- Mahovo, Tomislav- Šartovac, Metalac- Sokol, Sunjski- Matija Gubec i Jelengrad-Croatia  (nedjelja). (I.Pasanec)

 

Rezultati 12. kola- LIMAČI

Mladost R- Lokomotiva 0 - 5
Sokol L- Moslavina 2 5 - 0
Moslavac- Dinamo O 6 - 1
Voloder- Moslavina 1 1 - 6