moslavac-lekenik-mNogometaši Moslavca umalo su u derbiju 15. kola Županijske Premijer lige iznenadili vodeći Lekenik koji je u dosadašnjem dijelu natjecanja ostvario sve pobjede.

Moslavac je do pred kraj prvog poluvremena zgodicima Zorka i Kutleše vodio 2:0 i da gosti u završnici nisu postigli pogodak možda bi domaći i uspjeli. Početkom drugog dijela utakmice Lekenik je najprije izjednačio rezultat, a u završnici postigao i pobjednički zgoditak za 2:3.moslavac-lekenik1
"Lekenik je ekipa u koju je uloženo pola milijuna kuna, selekcija je to najboljih igrača naše županije ako ne računamo one koji igraju u Segesti. Nasuprot njima našli su se ponajbolji igrači Grada Popovače i mada nijedan trener nije zadovoljan kada se izgubi smatram da slučajni gledatelj utakmice nije mogao procijeniti koja momčad na terenu je prva na ljestvici. Stvorili smo jednak ili veći broj prigoda no nažalost to nije bilo dovoljno jer je presudila individualna kvaliteta pojedinih igrača Lekenika. Također da nas se poštivalo kao što je to običaj na domaćem terenu možda bi rezultat bio drugačiji. Proljeće smo dobro započeli, osvojili smo tri boda u Odri, pružili dobru igru protiv Lekenika i sada idemo po tri boda u Majur. U Popovači se stvara jedan kvalitetan nogometni centar, želja nam je dostići razinu infrastrukture kakvu ima primjerice Lekenik i ponajprije nam je potrebna rasvjeta igrališta za treninge za što smo dobili podršku Grada Popovače. Nadamo se plasmanu oko petog mjesta i sve preko toga biti će veliki uspjeh"-kazao je Marijo Moštak trener NK Moslavac.