opcinaŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 15 KOLO
Iznenađenje kola dogodilo se na parku Grofova u Topolovcu, kutinske Oranje puni samopouzdanja pali su bez opaljenog metka i pognute glave napustili travnjak u Topolovcu ostavši bez bodova.

Domaćin je tako nakon dva sušna kola došao neplanirano do bodova i to protiv drugo plasiranoga. Banovac je nakon prošlo nedjeljne petarde u Kutini došao do neplaniranih bodova visoko porazivši simpatične goste iz Galdova. Zrinski je pak na Tratinčici uzeo mjeru sokolovima Ivice Palaića, pa im stoga ostaje promišljanje kako krenuti dalje do bodova spasa jer ih u subotu u Lekeniku čeka nepobijeđeni domaćin. U Topuskom malo čudo dečki Ivice Solomuna uzeli sve domaćinu doduše minimalno ali zasluženo, a domaćin je još u nedjelju slavio protiv BSK-a.
Petrinjci su u Budaševu lako dobili, pa se prijatelji nogometa s pravom pitaju što se to događa sa BSK-om. Perini bećari bez većih napora slavili protiv fenjeraša iz Siska. U Popovači Derby 15 kola u kojem je domaćin vodio 2:0 nakon četrdesete minute da bi dobri gosti u smiraj poluvremena smanjili, te u drugom dijelu poravnali i postigli pobjedonosni zgoditak, na žalost domaćih ljubitelja nogometa koji su očekivali pobjedu svoje momčadi.
Rezultati 15 kola: Topusko- Radnik 0:1, BSK-Mladost 1:3, Sloga Maris- Metalac 2:0, TŠK- Moslavina 1:0, Banovac- Frankopan 4:0, Sokol- Zrinski 1:2, i Moslavac-Lekenik 2:3.Poredak na ljestvici nakon 15 kola : Lekenik 45,Moslavina 29,Sloga Maris 28,Banovac 28,Mladost 26,Moslavac 25,BSK 22,Frankopan 17,Zrinski 17,Sokol 16,TŠK 15,Topusko 14,Radnik 11 i Metalac 5 bodova.U 16 kolu 29 i 30 ožujka 2014 s početkom u 16.00 sati igraju: (subota)Radnik-Moslavac,Zrinski-Banovac,Sloga Maris BSK,a u (nedjelju)Lekenik-Sokol,Frankopan-TŠK,Moslavina-Metalac, i Mladost- Topusko.

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 12 KOLO
Gračani i dalje neporaženi na čelu ljestvice iako je bilo stani pani,gosti su rano poveli i na odmor se otišlo rezultatom 1:1, da bi domaćin u drugom dijelu polučio pobjedonosni zgoditak, pa dečkima iz Kutine ostaje sreću potražiti u narednom kolu protiv Pešćenice kod kuće. Izgleda da su se repušnički nogometaši dobro pripremili za nastavak proljetnog dijela prvenstva jer su gotovo bez muke slavili protiv Micinih Slavonaca. U Voloderu jedna od slabijih igara domaćih kanarinaca koji su se mučili i namučili,da bi sretni gosti iz Hrastovice uzeli sve i to u 90+3 minuti utakmice(sudačka nadoknada).U Dvoru domaćin je slavio protiv dobrog Strijelca kojem je malo nedostajalo da uzme bod, ali im to nije pošlo za nogom. Pojačani Slavonac je u Osekovu slabom domaćinu zabio pet komada uzevši im sve zadržavši razliku od 8 bodova za vodećom Mladost GG.U Bročicama Strug je ostao bez bodova od dobre Pešćenice koja također drži priključak u borbi za drugu poziciju na ljestvici.Rezultati 12 kola : Mladost R-Jasenovac 1:3,Voloder-Sloga 0:1,Podovi-Strijelac 4:3,Dinamo-Strijelac 2:5,Strug-Pešćenica 2:3 i Mladost GG-Lokomotiva 2:1.
Poredak nakon 12 kola: Mladost GG 32,Slavonac i Pešćenica 24,Sloga 19,Voloder 16,Lkomotiva,Strijelac i Jasenovac 15,Strug i Podovi 12,Dinamo 10 i Mladost R 7 bodova.U 13 kolu 29 i 30 ožujka 2014 s početkom u 16.30 sati igraju: Mladost GG-Mladost R,Lokomotiva-Pešćenica,Strug-Dinamo,Slavonac-Podovi,Strijelac-Voloder i Sloga-Jasenovac.