kbk moslavac-mNa redovnoj godišnjoj skupštini Kickboxing kluba 'Moslavac' naglašeno je kako su članovi 2014. godinu  započeli iznimno uspješno već nizajući nove medalje.

Izvješća o radu Kluba u prošloj godini kao i planove za 2014. na skupštini su predstavili predsjednik Kluba Stjepan Jaić i glavni trener Dražen Šalković.
Na skupštini je imenovan i novi sastav Upravnog i Nadzornog odbora koje čine Davor Sertić, Slavica Grgić, Saša Jagarčec i Zvonko Filipović.kbk moslavac

kbk moslavac6
„Klub tijekom ove godine planira nabavku nove opreme i sprava za treninge, nabavu trenirki za natjecatelje, uređenje prostorije za treninge (sanitarni čvor), aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete treninga odnosno kontinuirani rad sa mladima. U ovu smo godinu ušli u odličnom ritmu osvajanjem novih medalja. Svakako u tom smislu valja posebno istaknuti Prvenstvo Hrvatske koje je održano 15.03.2014. u Imotskom gdje je Hrvoje Stakor osvojio 1. mjesto – light contact (-63), Marko Filipović 2. mjesto – point fighting (+94) i Mihael Cvetko 3. mjesto – full contact (-81). Ovim putem im čestitamo na vrhunskim rezultatima i odličnoj borbi s najboljim borcima i klubovima u Hrvatskoj"- naglašeno je na skupštini KBK 'Moslavac' koju su pozdravili zamjenica gradonačelnika Ana Strilić te predsjednik Zajednice športskih udruga Željko Kasik.

kbk moslavac5