lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 14. KOLO
Na startu proljetnog dijela prvenstva postignuti su očekivani rezultati. Crveno crni u predgrađu dugo su lomili Palaićeve sokolove da bi u tome uspjeli tek u 48. minuti lijepim zgoditkom Vetona Martinaja, nakon samo dvije minute gosti izjednačuju majstorijom Tomca, a petnaest minuta prije kraja slavlje Grubecovih momaka, koji su preko Blaževića poentirali za konačnicu.


U Kutini su Oranje trenera Mezaka imali svoj dan podarivši dobrim gostima iz Gline peticu za dobro sportsko držanje, kojima preostaje sreću i nove bodove potražiti u narednom kolu protiv Frankopana u Glini. Petrinjski su zeleni u dvije utakmice postigli dva zgoditka, koji su im donijeli ni manje ni više nego svih šest bodova. Najprije su u zaostaloj utakmici iz 13 kola (jesen) dobili Dolenčićeve grofove, a potom u nastavku Proljeća minimalno pobijedili fenjeraša sa sisačkog drvenjaka Metalac. Muke po Mateju imali su Sigurovi dečki iz Lekenika u Majuru gdje su ima momci Ivice Solomuna pružili snažan otpor primivši samo jedan zgoditak što je bilo dovoljno za četrnaestu pobjedu nepobjedivog Lekenika. Moslavci su u Odri osvojili sve te novom pobjedom zasjeli na treće mjesto prvenstvene ljestvice, pa ipak su oni gradski klub. Perini su mladići minimalno svladali Dolenčićeve grofove, koji moraju početi brinuti brigu kako preživjeti i ostati premijer ligaš. Tominčevi dečki iz Budaševa stradali u Topuskom gdje su ih golom razlike svladali Kapcovi puleni.

Rezultati 14. kola: Radnik- Lekenik 0:1, Zrinski- Moslavac 1:4, Frankopan- Sokol 2:1, Moslavina- Banovac 5:0, Mladost- Metalac 1:0 i Topusko -BSK 3:2.

U zaostaloj utakmici iz 13. kola Petrinja- TŠK 1932 1:0.

Poredak na ljestvici nakon 14. kola: Lekenik 42, Moslavina 29, Moslavac, Sloga Maris i Banovac 25, Mladost 23, BSK 22, Frankopan 17, Sokol 16, Topusko i Zrinski 14, Radnik 8 i Metalac 5 bodova.
U 15. kolu 22. i 23. ožujka s početkom u 15.30 sati igraju (subota) Topusko- Radnik, TŠK- Moslavina, Banovac- Frankopan i Sokol-Zrinski, a u nedjelju BSK -Mladost,Sloga,  Maris- Metalac i Moslavac- Lekenik.