som-mNa ovogodišnjoj skupštini Športsko ribolovnog društva 'SOM' predstavljen je osvrt na rezultate rada ostvarene tijekom 2013. godine te izabrano novo vodstvo društva.


„Jedna od najznačajnijih aktivnosti udruge su natjecanja naših članova u Županijskoj ligi Sisačko- moslavačke županije gdje su nastupile ekipa kadeta zauzevši 4. mjesto, dok je pojedinačno najbolje plasirani Adam Ilčić sa izborenim 5. mjestom. Seniori su postigli najbolji rezultat do sada osvojivši 2. mjesto ekipno, a Studen Tomislav 2 mjesto pojedinačno"- istaknuto je na skupštini ŠRD 'SOM'.

srd-som-2

srd-som-1
Također je naglašeno kako je za ribolovno područje kojim gospodari udruga izrađena revizija gospodarske osnove kojom su obuhvaćene sve vode u granicama Grada Popovače. Tijekom protekle godine poribljeno je jezero sa 600 kg šarana, odrađeno je na desetke radnih akcija na uređenju i čišćenju okoliša. Organizirano je više natjecanja u lovu ribe, a natjecatelj ŠRD 'SOM' nastupili su na ukupno dvadesetak natjecanja.srd-som-3
Na ovogodišnjoj skupštini ŠRD 'SOM' izabrana su i nova tijela udruge za mandat od 2014. do 2017. godine. Za predsjednika društva imenovan je Ivan Tihomir Tušek, za dopredsjednika Stojan Medaković, a za tajnika Tomislav Studen.