sru-stuka-mSportsko ribolovna udruga "Štuka" Osekovo održala je godišnju skupštinu na kojoj je izvješće o radu u prošloj godini podnio Marijan Lončarević, predsjednik udruge.


"Organizirali smo uspješno "Susrete na rijeci Lonji", po prvi put zbog lošeg vremena na OPG Bistrički u Osekovu. Pokrenuli smo aktivnosti oko legalizacije jezera "Gaj", ugostili ekologe iz Njemačke, a sudjelovali smo i na manifestacijama "Jabuka crvenika" u Velikoj Ludini i "Zlatna dunja" u Kutini. Imali smo i štetu zbog otuđenja poda na kućici u Prevalovu i zahvaljujemo Gradu Popovača i Šumariji Popovača na pomoći pri obnovi poda"- kazao je među ostalim Lončarević.sru-stuka1
U planu rada za ovu godinu istaknute su aktivnosti na organizaciji desetih u nizu "Susreta na rijeci Lonji", natjecanje u županijskoj ligi seniora, uređenje prostorija udruge. Odlukom članova članarina je povećana na 150 kuna, a očekivani prihodi udruge u ovoj godini su 25.200 kuna.
Predsjednik Zajednice sportskih udruga Željko Kasik istaknuo je kako je suradnja udruge "Štuka" s Zajednicom sportskih udruga bila korektna, a predsjednik Mjesnog odbora Osekovo Roman Rosavec izrazio je nadu da će udruga i dalje uspješno raditi unatoč nedaćama koje ih prate te istaknuo njihovu značajnu pomoć pri organizaciji nedavne manifestacije "Budućnost na rubu močvare" u Osekovu.