nk-moslavac-mNogometaši Moslavca proteklog su vikenda započeli sa priprema za proljetni dio natjecanja na Gradskom sportskom parku Popovača i ponovo uređenom nogometnom igralištu (kod škole) kojeg je uprava Moslavca uz odobrenje ravnatelja škole Stanislava Kosa volonterskim radom na košnji i valjanju ponovno aktivirala i stavila u pogon.

"Zbog izuzetno teških vremenskih uvjeta,a očuvanja glavnog i pomoćnog stadiona Moslavac Popovača veći dio priprema i prijateljskih utakmica će odraditi na igralištu kod škole tako da će ljubitelji nogometa već u subotu i nedjelju 8 i 9 veljače imati prigodu pogledati prijateljske utakmice sa BSK Budaševo i Mladost Gornja Gračenica"- ističu iz NK Moslavca.

nk-moslavac1

nk-moslavac2

U jesenskom dijelu natjecanja 'Moslavac' je ostvario vrlo solidno 5 mjesto odigravši 13 prvenstvenih utakmica od kojih je 6 pobjeda, 4 neriješene i samo 3 poraza.

U prijelaznom roku nitko od igrača nije zatražio istupnicu tako da trener Marijo Moštak ima na raspolaganju sve igrače iz jesenskog dijela takmičenja.nk-moslavac3