skupstina-nk-dinamo-mTijekom prošle godine Nogometni klub Dinamo iz Osekova realizirao je sve aktivnosti koje je obuhvaćao njihov utvrđeni Plan rada za 2013.- istaknuto je to na redovnoj skupštini Kluba.


NK Dinamo Osekovo inače broji 90 aktivnih članova i djeluje kroz svih pet klupskih skupina- limači, pioniri, juniori, seniori i veterani.
'Sumirajući prošlogodišnje rezultate rada NK Dinamo možemo biti iznimno zadovoljni budući smo izvršili sve zacrtane aktivnosti, pa čak i više od toga prvotno definiranog Plana. Obzirom da smo prošle godine ishodili potrebnu projektnu dokumentaciju, sada imamo osigurane sve pretpostavke da tijekom ove godine započnemo izgradnju svlačionica na igralištu"- napomenuo je u svom izvješću o radu predsjednik NK Dinamo Roman Rosavec . Govoreći o aktivnostima na uređenju športskog nogometnog igrališta u Osekovu, podsjetio je kako je lani, uz ostale radove, postavljena ograda oko terena kao i zaštitna mreža iza golova.skupstina-nk-dinamo-2

skupstina-nk-dinamo-1
Kada je riječ o natjecateljskim rezultatima, zaključeno je kako su oni tijekom prošle godine, obzirom na realne mogućnosti, bili na zadovoljavajućoj razini.skupstina-nk-dinamo-4
U ime Grada Popovače skupštinu NK Dinamo pozdravili su zamjenici gradonačelnika Ana Strilić i Dragan Šarčević, a među ostalim gostima bili su i predstavnici Zajednice športskih udruga Grada Popovače, Nogometnog saveza Sisačko- moslavačke županije, Nogometnog središta Kutina, kutinskog Zbora nogometnih sudaca te prijateljskih nogometnih klubova i ostalih osdruga s kojima klub njeguje suradnju.