kbsavezsmz-mU Popovači je održana izvanredna izborna Skupština Kickboksing saveza Sisačko-moslavačke županije u kojoj su sudjelovali članovi KBK „Kutina", KBK „Moslavac" Popovača, KBK „Sokol" Sisak i KBK „Croatia" Sisak.

Županijski Kickboksing savez re(osnovan) je zbog koordinacije kickboksing klubova sa područja Sisačko-moslavačke županije, zajedničkog odlaska na natjecanja, organiziranja turnira, rada sa mladima i promocije ovog sporta u županiji.

Kako je tom prilikom istaknuto, ovaj sport nepravedno je zapostavljen iako ima odlične rezultate na jakim domaćim i međunarodnim turnirima. "Za primjer treba izdvojiti međunarodni turnir koji se održao 2013. godine u Poljskoj, gdje su nastupili najbolji borci, njih 1690, iz 36 zemalja svijeta. Marko Filipović (KBK „Moslavac" Popovača) je na tom turniru osvojio dva zlata i tim rezultatom postao najuspješniji član reprezentacije Hrvatske na tom prvenstvu, što nažalost od čelnih ljudi u sportu naše županije nije prepoznato"- naglašeno je na skupštini Saveza.

Za predsjednika Izvršnog odbora Saveza izabran je Josip Cerovec, za tajnika Dragoslav Krnjaić, a za članove Odbora Dražen Šalković, Ivica Dobranić i Domagoj Vukelić.kbsavezsmz1