lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 12. KOLO
Dečki iz Lekenika ni u ovom kolu ništa nisu prepustili slučaju pod iskusnim nadzorom trenera Buinca uzeli su Frankopanu kod kuće dvanaesti skalp ove jeseni, uvalivši im pet komada za razliku od 13 bodova pred drugoplasiranom Moslavinom kolo prije kraja jeseni.

Sokolovi su tri puta nadlijetali mrežu dobrih Jazavičana koji su rano ostali bez vratara ne imajući adekvatnu zamjenu za istog pa im je put do novih bodova bio itekako olakšan čime su se učvrstili na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. U Derby susretu ponajboljih nogometnih klubova Banije, bolji su bili Bakšićevi momci, pa će zeleni iz Petrinje morati nove bodove potražiti u posljednjem kolu kod kuće protiv TŠK-a. Metalac je na svom drvenjaku osvojio i četvrti bod ove jeseni odigravši sa BSK-om neriješeno i to najnepopularnijim rezultatom u nogometu bez zgoditaka. Topolovački grofovi nikako da stanu na noge ove jeseni, tako su im na njihovom parku bod uzeli Kapac i društvo iz Topuskog.
U Majuru iznenađenje, na novo izgrađenim tribinama "suze" jer ih je kod kuće pregazila laka konjica trenera Roberta Perkovića iz Odre. U Popovači Derby kola, sudar trećeg i četvrtog s prvenstvene ljestvice ,sudar dva ponajbolja moslavačka kluba Moslavca i Moslavine, Derby koji nije opravdao očekivanja ljubitelja nogometa barem što se nogometnog umijeća tiče. Gosti su rano poveli golom Krupljana i tu je bio početak kraja, a nakon drugog zgoditka gostiju, domaćin je smanjio pa se očekivala bolja igra barem u borbenom smislu, koja je nažalost izostala, a tada gosti postižu i treći zgoditak za konačnicu i uspon na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Domaćina u porazu može opravdati samo rana povreda mlađahnog Kesera i isključenje Blaževića i ništa drugo.

Rezultati dvanaestog kola: Lekenik-Frankopan 5:0,Sokol-Sloga Maris 3:1,Banovac-Mladost 3:1,TŠk-Topusko 2:2,Metalac-BSK 0:0,Radnik-Zrinski 1:3 i Moslavac-Moslavina 1:3.Poredak nakon 12 kola: Lekenik 36,Moslavina 23,Slga Maris, Banovac i Moslavac 22,BSK 19,Mladost 17,Sokol 16,Zrinswki 14,TŠK 12,Frankopan 11,Topusko 10,Radnik 8 i Metalac 4 boda.

U posljednjem ovojesenskom kolu 23 i 24 studenoga u 13.00 sati igraju: Topusko-Metalac,Mladost-TŠK,Moslavina-Sokol,Frankopan-Moslavac i Zrinski-Lekenik(subota), a BSK-Radnik i Sloga Maris-Banovac u nedjelju.