lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 11. KOLO

Novom pobjedom u Kutini Lekenik je pod dirigentskom palicom svog ponajboljeg igrača Živčića samo podebljao bodovni konto, pa može mirno slaviti naslov jesenskog prvaka, dok igračima i stručnom stožeru Moslavine ostaje kako posložiti igru za bolji rezultat jer viđeno je minimum minimuma i ispod je razine kluba takve tradicije.


U Starom Grabovcu poraz Sloge Maris i to od razigranih Moslavaca iz Popovače, u čemu velike zasluge imaju igrači, uprava i stručni štab, koji je obećao ljubiteljima Moslavca da će biti nezadovoljni ako u posljednja tri kola ne osvoje devet bodova, pozlatilo im se živi bili pa vidjeli. Konačno je i Metalac na svom drvenjaku ostvario prvu ovo jesensku pobjedu uzevši mjeru dečkima Ivice Solomuna iz Majura. Bakšićevi puleni iz Gline došli u Topusko okupali se i uzeli bod domaćinu pa odoše kući pjevajući. Nakon poraza u Popovači zeleni iz Petrinje uzeli kod kuće mjeru sokolovima, te učvrstili svoju poziciju na sedmom mjestu. U predgrađu poraz crveno crnih predsjednika Grubeca, a krivac za poraz su dečki trenera Roberta Perkovića iz Odre. U Budaševu sudar dva susjeda u kojem je domaćin bio nešto sretniji- spretniji pa Dolenčić i društvo odoše u Topolovac praznih ruku.
Rezultati 11 kola: Metalac-Radnik 4:2,BSK-TŠK 2:1,Topusko-Banovac 1:1,Mladost-Sokol 4:2,Sloga Maris-Moslavac 2:4,Moslavina-Lekenik 0:3 i Frankopan-Zrinski 0:2.
Poredak na ljestvici nakon 11 kola: Lekenik 33,Sloga Maris i Moslavac 22,Moslavina 20,Banovac 19,BSK 18,Mladost 17,Sokol 13,Frankopan,Zrinski i TŠK 12,Topusko 9, i Metalac 3 boda.
U 12. kolu 16 i 17 studenoga s početkom u 13.30 sati igraju: Lekenik-Frankopan,Sokol-Sloga Maris,Banovac-Mladost,TŠK-Topusko i Metalac-BSK(subota) a Moslavac-Moslavina i Radnik-Zrinski u nedjelju.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 11 KOLO

Gračanski plavi su kod kuće igrom kao u najboljim danima slavili Jesenski naslov uvalivši svojim gostima iz Bročica"samo" pet komada, ostavivši iza sebe Slavonca i Pešćenicu osam bodova razlike sa impozantnim skorom datih i primljenih zgoditaka od + 44, postigavši prosječno pet zgoditaka po utakmici.Kanarinci su Micinim zvijezdama smjestili pola tuceta za smiraj jesenskog dijela prvenstva,dok su Pešćenica i Slavonac te Dinamo i strijelac podijelili plijen. Podovi su pobjedom protiv susjeda iz Hrastovice slavili doduše minimalno, ali s nadom za bolje Proljeće. Lokomotiva je lako s pola pare pregazila susjede iz Repušnice za bolji plasman na kraju.
Rezultati 11 kola: Lokomotiva-Mladost R 3:1,Mladost GG-Strug 5:0,Pešćenica-Slavonac 2:2,Dinamo-Strijelac 1:1,Podovi-Sloga 1:0 i Voloder-Jasenovac 6:1.
Konačni poredak jeseni: Mladost GG 29,Slavonac i Pešćenica po 21,Sloga i Voloder po 16,Lokomotiva,Strijelac i Jasenovac po 15,Strug 12,Dinamo 10,Podovi 9 i Mladost R 4 boda.Čestitke jesenskom prvaku Mladosti GG.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 11 KOLO
Pobjedom Starog Grada na Husainu Vatrogasac izgubio jesenski naslov,
pa je to iskoristio Metalac iz Međurića pobjedom protiv Tomislava osvojivši jesen. Croatia je gle čuda kod kuće svladala dobre goste iz Kutine i to dosta visoko, ali kažu očevici zasluženo. Jelengrad je opet izgubio i to kod kuće od dobrih gostiju iz Rajića koji su se tom pobjedom učvrstili na trećem mjestu. Šartovac je na teškom gostovanju u Sisku lako dobio Zeleni što nitko nije očekivao, dok je Sunjski za kraj visoko pobijedio Mahovo.
Rezultati posljednjeg 11 kola: Vatrogasac-Stari Grad 1:2,Croatia-M.Gubec 4:1,Jelengrad-Sokol 1:2,Zeleni Brijeg-Šartovac o:2,Sunjski-Mahovo 4:0 i Metalac-Tomislav 4:0.
Konačan poredak jeseni: Metalac 24,Sokol 22,Vatrogasac 21,Stari Grad 19,M.Gubec 18, Sunjski 17, Zeleni Brijeg 16, Šartovac 13, Croatia 12, Tomislav 9, Jelengrad 8 i Mahovo 6 bodova. Iskrene čestitke Jesenskom prvaku Metalcu iz Međurića!

(Autor: Ivan Pasanec)