lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 9. KOLO
Dolini su Grofovi kod kuće uzeli samo bod dečkima Ivice Solomuna koji se grčevito bore za što bolji plasman, u čemu imaju premalo uspjeha kao i njihovi suparnici.

Moslavci su pak na teškom gostovanju u Topuskom dva puta poentirali što je bilo dostatno samo za jedan bod, koji nosi gubitak treće pozicije s prvenstvene ljestvice. Na Drvenjaku u Sisku Banovac je bio efikasan i visoko dobio domaćine kojima je ovo deveti uzastopni poraz ove jeseni. Sigurovi dečki iz Lekenika sigurno, gotovo rutinski uzeli mjeru zelenima usred Petrinje i mirno koračaju prema tituli jesenskog prvaka. Kutinske Oranje visoko su porazile crveno crne iz Galdova, spremajući se za put u Odru gdje ih čeka domaćin Zrinski u desetom kolu. Sokolovi su u Budaševu doživjeli labuđi pjev ostavivši bodove domaćinu bez većih napora. Perini Slavonski bećari najugodnije iznenađenje ove jeseni još jednom su dokazali da njihovi uspjesi nisu slučajni, a ovaj puta lako su uzeli sve Zrinskom.

Rezultati 9. kola: TŠK-Radnik 1:1, Metalac-Banovac 0:4, BSK-Sokol 4:1, Topusko-Moslavac 2.2, Mladost-Lekenik 1:3, Sloga Maris-Zrinski 4:1, Moslavina-Frankopan 4:0.

Poredak nakon devetog kola: Lekenik 27,Sloga Maris 22,Moslavina 17,Moslavac 16,Banovac i BSK 15,Mladost 14,Frankopan i Sokol 10,Zrinski,Topusko i TŠK 8,Radnik 7, i metalac 0 bodova.

U desetom kolu 2 i 3 studenoga u 14.00 sati igraju: Lekenik-Sloga Maris,Sokol-Topusko,Banovac-BSk, i TŠK- Metalac(subota)a Radnik-Frankopan,Zrinnski-Moslavina i Moslavac-Mladost(nedjelja).


1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9.KOLO
Slavonac izgleda gubi dah i korak,a to se neočekivano dogodilo u Kutini gdje su im Lokotači sprašili četiri komada i svoj bodovni konto povećali na devet.Libertasova filijala Strug otpratila je Repušnjake s četiri komada u mreži,dok je Pešćenica minimalno dobila Slogu kod kuće učvrstivši se na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice.I Dinamo ali onaj iz Osekova lako je kod kuće svladao dečke Načelnice Mice kojima ostaje da kod kuće u desetom kolu protiv Podova potraže nove bodove.Voloderski su kanarinci u Dvoru doživjeli labuđi pjev izgubivši glatko od domaćina.Derby devetog kola u Gračenici završio je pobjedom domaćina koji su potvrdili konstantu u formi i s tri boda prednosti kolo vode,ali ih čeka teško gostovanje u desetom kolu idu na megdan Slavoncu u Lipovljane.

Rezultati 9. kola: Strug-Mladost R 4:0,Lokomotiva-Slavonac 4:2,Mladost GG-Strijelac 5:2,Pešćenica-Sloga 1:0,Dinamo-Jasenovac 3:0 i Podovi-Voloder 2:0.

Poredak na ljestvici nakon 9.kola: Mladost GG 23,Slavonac 20,Pešćenica 19,Strijelac i Sloga 13,Strug i Jasenovac 12,Voloder 10,Lokomotiva 9,Dinamo i Podovi 6, i Mladost r 4 boda.

U 10.kolu 2 i 3 studenoga u 14.00 sati igraju: Jasenovac-Podovi(subota)Mladost R-Voloder,Sloga-Dinamo,Strijelac-Pešćenica,Slavonac-Mladost GG, i Strug-Lokomotiva.


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9.KOLO
Novom pobjedom u Sunji Metalac učvršćuje svoju poziciju na prvom mjestu.Matija Gubec se vraća prema vrhu pobijedivši minimalno dobre dečke iz Kraljeve. Vatrogasac je kod kuće u Derby utakmici devetog kola minimalno dobio Blažekovićeve dečke iz Rajića,dok je veliko iznenađenje pola tuceta golova u mreži Šartovca prortiv Croatie u Subockoj i to Staroj.Jelengrad je konačno nekoga dobio i izgleda da je kriza pri kraju kao i prvenstvo,bez bodova je ostalo Mahovo,a Zeleni Brijeg je golom razlike uzeo bodove Tomislavu.

Rezultati 9.kola: M.GUbec-Stari Grad 2:1,Vatrogasac-Sokl 3:2,Croatia-Šartovac 6:0,Jelengrad-Mahovo 5:2,Zeleni Brijeg-Tomislav 2:1,Sunjski-Metalac 1:2.Poredak na ljestvici nakon 9.kola: Metalac 20,Vatrogasac i M.Gubec 18,Sokol 16,Stari Grad 15,Sunjski i Zeleni Brijeg 13,Croatia 9,Tomislav i Jelengrad 8,Šartovac 7 i Mahovo 6 bodova.

U 10 kolu 2 i 3 studenoga u 14.00 sati igraju: Stari Grad-Metalac,Tomislav-Sunjski,Mahovo-Zeleni Brijeg,Šartovac-Jelengrad,Sokol-Croatia(u nedjelju)a Matija Gubec-Vvatrogasac u(subotu).


3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 9.KOLO
Kutinski Dinamo odlučio Jesenskog prvaka,pobjedom protiv Brinjana u Brinjanima,tako da je Naftaplin boljim skorom datih i primljenih zgoditaka ponio jesensku titulu,na opće veselja Roga i svih Strušćana. Ekonomik je kod kuće visoko poražen od solidne momčadi Dinama iz Jamarica, ali Tone i Šeničnjak ne tuguju previše jer pred sobom imaju cijelu jesen i zimu kako bi mogli posložiti momke za proljetni dio nastavka prvenstva III-ŽNL.Moslavci oni iz Donje Gračenice lako su dobili Selištane koji će prezimiti zimu s nulom na svom bodovnom kontu.

Rezultati 9.kola: Moslavina-Selište 5:2,Ekonomik-Dinamo J 1:4,Brinjani-Dinamo KT 1:3.

Konačni poredak na ljestvici: Naftaplin i Brinjani 18,Dinamo J 13,Dinamo KT i Ekonomik 10,Garić 7,Moslavina 6 i Selište 0 bodova.