lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 8. KOLO
Sigur i društvo iz Lekenika novom pobjedom protiv Topuskog pobjegli na pet bodova razlike, ali nije baš sve bilo tako sjajno, jer nakon sigurnog vodstva od tri razlike, gosti su dva puta poentirali za "gospodski" poraz.


U Galdovu prazne puške gosti iz Jazavice bolji u prvom,a domaćin u drugom dijelu utakmice, ali unatoč tome mreže su ostale netaknute, jedino što su igrači obje momčadi pokazali to je po pet stegovnih mjera izrečeno na njihov račun, koje je opravdano izrekao vrlodobri sudac Pavličić. Dolini Grofovi opet ostavili sve u Glini dečkima gradonačelnika Bakšića, poraz je doduše bio minimalan, ali kažu domaći nogometni fanovi da se pobjedi ne gleda u zube. Sokolovi su kod kuće protiv "umirućeg" Metalca samo dva puta poentirali što je bilo dovoljno da im se bodovni konto zaokruži na deset. Oranje su u Dvoru konačno dobili, to su nakon dva sušna kola prvi bodovi, pa Solomunu i društvu ostaje da sreću potraže na Parku grofova u 9. kolu. Zeleni su u Odri lako dobili dečke Roberta Perkovića za nove bodove, popevši se na peto mjesto prvenstvene ljestvice. U Popovači potres od pet stupnjeva po merkaliju i to u mreži gostiju iz Budaševa, izgleda da su dva Marija uštimali orkestar u pravo vrijeme zasjevši čvrsto na treće mjesto.
Rezultati 8. kola: Radnik- Moslavina 1:2, Frankopan- Sloga Maris 0:0, Zrinski- Mladost 0:2, Lekenik- Topusko 4:3, Moslavac- BSK 5:1, Sokol- Metalac 2:0, Banovac- TŠK 1:0.
Poredak nakon osmoga kola: Lekenik 24, Sloga Maris 19, Moslavac 15, Moslavina i Mladost 14, Banovac i BSK 12, Frankopan i Sokol 10, Zrinski 8, Topusko i Tšk 7, Radnik 6 i Metalac bez bodova.
U 9 kolu 26 i 27 listopada u 15.00 sati igraju: BSK-Sokol i Sloga Maris-Zrinski (subota) a TŠK- Radnik, Metalac- Banovac, Topusko- Moslavac, Mladost- Lekenik i Moslavina-Frankopan (nedjelja u 14.00 sati).

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO
Gračanski plavi novom pobjedom u Hrastovici najavili kandidaturu za visoki plasman izjednačivši se na bodovnom kontu sa Slavoncem, ali boljom gol razlikom zasjeli na vrh. Mislim da Deda i Pepa sada slave i tko zna kada će se vratiti kući iz Hrastovice. I Podovi su uzeli prve bodove i to u Repušnici. Voloder je kod kuće u gradskom Derby susretu protiv Dinama iz Osekova ispoljio visoku efikasnost postigavši treću pobjedu u prvenstvu. Dečki načelnice Mice lako su dobili solidne goste iz Pešćenice, što je bilo i za očekivati nakon slabe partije u prošlom kolu u Gračenici. I Lokomotiva se izgleda budi, selani su u Banovoj kod Strijelca odigrali neodlučeno što je veoma razveselilo njihove navijače i samog predsjednika Središta Letića. Najveće iznenađenje priredili su igrači Struga koji su kod odličnog Slavonca odigrali neodlučeno, izgleda da je forma Libertasove filijale u usponu što će u svakom slučaju prvenstvo učiniti zanimljivim.
Rezultati 8. kola: Mladost R-Podovi 1:2,Voloder-Dinamo 5:2,Jasenovac-Pešćenica 2:0,Sloga-Mladost GG 2:4, Strijelac-Lokomotiva 2:2, Slavonac-Strug 2:2.

Poredak nakon 8 kola: Mladost GG i Slavonac 20,Pešćenica 16,Strijelac i Sloga 13,Jasenovac 12,Voloder 10,Strug 9,Lokomotiva 6,Mladost R 4,Dinamo i Podovi po 3 boda.
U sljedećem 9 kolu 27. listopada u 14.00 sati igraju: Strug-Mladost R, Lokomotiva-Slavonac, Mladost GG-Strijelac, Pešćenica- Sloga, Dinamo- Jasenovac i Podovi- Voloder.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 8. KOLO
Metalac je novom pobjedom protiv Zelenog Brijega preuzeo vrh tablice. Veliki skok imao je Vatrogasac koji je s petog došao na treće mjesto prvenstvene ljestvice pobijedivši Šartovac u Šartrovcu. Stari Grad je lako dobio Sunjski kod kuće, a Sokol u Derby susretu kola Matiju Gubca, dok su Tomislav i Jelengrad te Mahovo i Croatia odigrali neodlučeno bez pobjednika.
Rezultati 8. kola: Stari Grad-Sunjski 4:1, Metalac-Zeleni Brijeg 3:2, Šartovac-Vatrogasac 3:4,,Sokol-Matija Gubec 2:1,Tomislav-Jelengrad 2:2, i Mahovo-Croatia 2:2.

Poredak nakon 8 kola: Metalac 17,Sokol 16,Vatrogasac,Stari Grad i M.Gubec 15,Sunjski 13,Zeleni Brijeg 10,Tomislav 8,Šartovac 7,Croatia i Mahovo 6 i Jelengrad 5 bodova.

U 9 kolu 26 i 27 studenoga u 14.30 sati igraju: M.Gubec-Stari Grad i Zeleni Brijeg-Tomislav(subota u 14.30)a Vatrogasac-Sokol,Croatia-Šartovac,Jelengrad-Mahovo i Sunjski-Metalac (unedjelju 14.30 sati).

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 8.KOLO
Ekonomik je iznenadio minimalnom pobjedom u Kutini protiv Dinama,a Dinamo J je kod kuće visoko porazio Moslavinu iz Donje Gračenice.A da problemi uvijek postoje to su dokazali Selištani kod kuće u sudaru sa Rogovim naftašima,jer su kod rezultata 1:2 u 80 minuti izazvali prekid,jer njihov vratar koji je zaradio isključenje nije htio napustoti teren za igru pa je sudac prekinuo utakmicu.
Rezultati 8 kola: Dinamo Kt-Ekonomik 0:1,Dinamo J-Moslavina DG 5:2, i Selište-Naftaplin prekid u 80 min. kod rezultata 1:2.
Poredak na ljestvici nakon 8. kola: Brinjani 18,Naftaplin 15,Dinamo J i Ekonomik 10,Dinamo Kt i Garić 7,Moslavina 3 i Selište 0 bodova.U 9 kolu 27.10. u 14.30 sati igraju: Moslavina DG-Selište,Ekonomik-Dinamo J,i Brinjani-Dinamo-Kutina.