lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 6. KOLO
Derby susret 6 kola u Kutini protekao je u znaku zelenih iz Petrinje koji su domaćim narančastima pokazali da se i na njih itekako mora računati u krojenju vrha prvenstvene ljestvice, a domaćine ne opravdava što su dobar dio utakmice odigrali s igračem manje koji je isključen.

Dečki predsjednika Grubeca lakše od očekivanoga glatko svladali dobre goste iz Topuskog, koji inače u gostima igraju nešto slabije nego kod kuće.U Lekeniku još samo jedna u nizu visoka pobjeda domaćina protiv sisačkih momaka s drvenjaka,ali nije baš sve bilo tako lako na prvi pogled jer je u poluvremenu rezultat bio neodlučen.Na Tratinčici još jedna dobra utakmica s devet postignutih zgoditaka ukupno, od čega pet od strane Sokolova,dok su dobri gosti iz Gline, u poluvremenu vodili i ostali bez igrača koji je isključen,te na kraju izgubili utakmicu golom razlike.Gledatelji u Majuru na novoj tribini zdušno su bodrili svoje ljubimce,koji su im se odužili minimalnom pobjedom protiv Perinih bećara nanijevši im prvi poraz ove jeseni,u što gotovo nije povjerovao niti sam Ivica Solomun alfa i omega Radnika.U Odri BSK je minimalno dobio solidnog domaćina i popravio dosadašnji slabi dojam u dosadašnjih pet kola.Moslavci su u Popovači na gradskom stadionu,gdje je počela gradnja tribine(konačno) dosta teško svladali Grofove,kojima nikako da krene valjda je predsjednik Dola ukinuo premije igračima ili još slave osvajanje prvog mjesta Veterana RH.

Rezultati 6 kola: Radnik-Sloga Maris 1:0,Moslavina-Mladost P 0:2,Frankopan-Topusko 3:0,Zrinski-BSK 0:1,Lekenik-Metaqlac 5:1,Moslavac-TŠK 2:0 i Sokol-Banovac 5:4.

Poredak nakon šestog kola :Lekenik 18,Sloga Maris 15,Moslavina 11,Frankopan,Moslavac i BSK 9,Mladost,Zrinski i Banovac 8,Sokol 7,Radnik 5,Topusko i TŠK 4 i Metalac 0 bodova.U 7.kolu 12 i 13 listopada u 15.30 sati igraju: Banovac-Radnik,TŠK-Sokol,Metalac-Moslavac,Topusko-Zrinski, i Mlladost-Frankopan(subota)a BSK-Lekenik, i Sloga Maris-Moslavina u (nedjelju).

1.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6.KOLO
Repušnjaci kod kuće bolji od Drndaćevih zvijezda iz Osekova,Osvježeni Podovi minimalno izgubili kod kuće od Pešćenice,voloderski kanarinci izgubili od gračana na svom Šumerku iako su dugo vodili zgoditkom iz kaznenog udarca koje je dosudio anemični sudac Pavličić.Micini su dečki u Jasenovcu minimalno dobili Lokomotivu,a Sloga je u Hrastovici pobijedila Libertasovu Filijalu Strug.
U Derby susretu kola Strijelac i vodeći Slavonac podijelili plijen odigravši neodlučeno.

Rezultati 6 kola : Mladost R-Dinamo 1:0,Podovi-Pešćenica 1:2,Voloder-Mladost GG 1:2,Jasenovac-Lokomotiva 2:1,Sloga-Strug 3:1, i Strijelac-Slavonac 1:1.Poredak nakon šestog kola : Mladost Gg 14,Slavonac i Pešćenica 13,Strijelac 12,Sloga 10,Jasenovac 9,Voloder 7,Lokomotiva i Strug 5,Mladost R 4,Dinamo 3 i Podovi bez bodova.

U 7 kolu 13 listopada u 15.30 sati igraju : Slavonac-Mladost R,Strug-Strijelac,Lokomotiva-Sloga,Mladost GG-Jasenovac,Pešćenica-Voloder i Dinamo-Podovi.

2.ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 6.KOLO
Staro građani pokosili Zeleni Brijeg doduše minimalno ali zasluženo skinuvši ga s prvoga mjesta.Sunjski je pak kao domaćin dobrano naprašio Jelengrad utrpavši mu "samo"pola tuceta.Metalac je minimalno slavio protiv Croatie,a Vatrogasac je pregazio Tomislav u Novoj Subocki.Sokol je u Šartovcu ocijenio domaćina čistom peticom,a Matija Gubec je uzeo sve u Mahovu.

Rezultati 6 kola : Stari Grad-zeleni Brijeg 2:1,Sunjski-Jelengrad 6:0,Metalac-Croatia 2:0,Tomislav-Vatrogasac 1:4,Šartovac-Sokol 0:5 i Mahovo-Matija Gubec 2:4.Poredak na ljestvici nakon 6.kola: Sokol i M.Gubec 12,Metalac i Stari Grad 11,Sunjski i Zeleni Brijeg 10,Vatrogasac 9,Šartovac 7,Tomislav 6,Mahovo 5,Jelengrad i Croatia po 4 boda.

U 7 kolu 13 listopada u 15.30 igraju: M.Gubec-Šartovac,Zeleni Brijeg- Sunjski(subota)a,Sokol-Stari Grad,Vatrogasac-Mahovo,Croatia-Tomislav i Jelengrad-Mahovo(nedjelja).

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 6.KOLO
Brinjanci i dalje na čelu bez izgubljenog boda,ovaj puta stradala je Moslavina ali ona iz Donje Gračenice.Rogovge su zvijezde ovaj puta odigrale dobro,uzevši mjeru Dinamu i to u Kutini,dok je Dinamo u Jamaricama visoko porazio slabe goste iz Ilove.

Rezultati 6.kola: Brinjani-Moslavina DG 5:1,Dinamo Kt-Naftaplin 0:2,Dinamo J-Garić 7:2.

Poredak na ljestvici nakon 6 kola.Brinjani 15,Naftaplin 12,Dinamo J i Ekonomik 7,Dinamo Kt i Garić 4,Moslavina DG 3 i Selište bez bodova.U 7 kolu 13 listopada u 15.30 sati igraju: Garić-Selište,Naftaplin-Dinamo J,Moslavina DG-Dinamo Kt, i Ekonomik-Brinjani.