lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 1. KOLO
Već u prvom kolu jedna odgođena utakmica BSK- Topusko i to zbog više sile (smrti) dugogodišnjeg sportskog radnika BSK-a iz Budaševa. Gosti su na samom početku jesenskog dijela prvenstva došli na svoje- ostvarili su tri pobjede i dvije neodlučene utakmice.

Frankopan je u gostima kod Sokola uzeo sve nakon obostrano slabe igre igrajući od 34. minute sa deset igrača jer im je isključen opravdano vratar Mario Holjevac. Bivši trećeligaš na svom je prelijepom stadionu u Lekeniku bez većih napora uzeo bodove novajliji Radniku. U Topolovcu Pera i društvo prisilili su Doline grofove na kapitulaciju doduše minimalno, ali zasluženo kažu upućeni i potiho najavili borbu za sam vrh Premijerke. Na Metalčevom drvenjaku zeleni iz Petrinje lakše nego što se to moglo i naslutiti pobijedili domaćina. Banovac je kod kuće odigrao neodlučeno sa narančastima iz Kutine i to najnepopularnijim rezultatom u nogometu bez zgoditaka. U Popovači gosti u Odru odnose bod kao kuća, pa favoriziranom domaćinu ostaje da bodove "potraži" u narednom kolu u Lekeniku.

Rezultati 1. kola: Lekenik-Radnik 3:1,Moslavac-Zrinski 3:3,Sokol-Frankopan 1:2,Banovac-Moslavina 0:0,TŠK-Sloga Maris 0:1,Metalac-Topusko odgođeno.

Poredak nakon 1.kola:Lekenik,Metalac,Frankopan i Sloga Maris po 3,Moslavac,Moslavina,Zrinski i Baanovac 1 bod,Radnik,Mmetalac,Sokol i TŠK bez bodova.

U 2. kolu 7. i 8. rujna s početkom u 17.00 sati igraju: Mladost-BSK,Moslavina-TŠK,Frankopan-Banovac i Lekenik-Moslavac(subota)a u nedjelju Radnik-Topusko,Sloga Maris-Metalac i Zrinski-Sokol.


1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1.KOLO


Već na početku prvenstva 1-ŽNL strijelci su bili veoma raspoloženi i postigli 23 zgoditka u šest susreta što je gotovo četiri zgoditka po utakmici. Dečki načelnice Mice još su u subotu slavili protiv pomlađenih Mladostaša iz Repušnice, a Strijelac je visoko porazio dobre goste iz Dvora. Pojačani Slavonac je s tri zgoditka otpratio Dinamo iz Osekova za početak, dok je novajlija u ligi Strug u Pešćenici tri puta vadio loptu iz vlastite mreže. Voloderski su kanarinci stradali u Hrastovici, valjda su u mislima bili na Voloderskoj jeseni koje se održavaju za četrnaest dana. U Kutini favorizirani Gračani osvojili su samo bod valjda su mislili da je domaćin zaboravio igrati nogomet.

Rezultati 1. kola: Jasenovac- Mladost R 3:0, Sloga- Voloder 3:1, Strijelac- Podovi 4:0, Slavonac-Dinamo 3:0, Pešćenica- Strug 3:0 i Lokomotiva- Mladost GG 3:3.

Poredak na ljestvici nakon prvog kola: Strijelac, Slavonac, Pešćenica, Jasenovac i Sloga po 3, LOkomotiva i Mladost GG 1, a Podovi, Mladost R, Dinamo, Strug i Voloder bez bodova.

U drugom kolu 7. i 8. rujna u 17.00 sati igraju: Mladost R- Mladost GG, Pešćenica- Lokomotiva, Dinamo- Strug, Podovi- Slavonac, Voloder- Strijelac i Jasenovac- Sloga(subota).


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 1. KOLO
Tomislav je kod kuće s dosta muke uzeo bodove gostima iz Kraljeve Velike, Šartovac je dobro naprašio goste iz Sunje, kao i Sokol Zeleni Brijeg. Mahovo i Metalac podijelili su plijen. Vatrogasac je glatko dobio novajliju u ligi Croatiu iz Stare Subocke, a Jelengrad je iz Kutine došao kući pjevajući osvojivši sva tri boda, vjerojatno je Medo dobro pripremio Acu i društvo.

Rezultati 1 kola: Sokol-Zeleni Brijeg 4:1,Tomislav-Stari Grad 2:1,Mahovo-Metalac 3:3,Šartovac-Sunjski 4:0,M.Gubec-Jelengrad 0:2,Vatrogasac-Croatia 3:0.

Poredak nakon prvog kola: Šartovac,Sokol,Vatrogasac,Jelengrad i Tomislav po 3,Mahovo i Metalac 1,a Sunjski,Zeleni Brijeg,Croatia,M.Gubec i Stari grad bez bodova.

U sljedećem kolu, 7. i 8. rujna u 17.00 sati igraju: Stari Grad-Croatia,Jelengrad-Vatrogasac,Sunjski-Sokol,Metalac-Šartovac,Tomislav-Mahovo i Zeleni Brijeg-M.Gubec(subota).


3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 1.KOLO
I u ovoj ligi jedna odgođena utakmica i to ona u Potoku Sloga- Moslavina kažu odgovorni zbog radova u svlačionicama, a prema domaćim izvorima zbog visoke trave na terenu za igru. Inače u ovom su nekompletnom kolu gosti uzeli ama baš sve, Brinjani u Jamaricama, Tonini proizvođači radijatora u Selištu i Rogovi dečki u Ilovi bravo gosti.

Rezultati 1. kola: Dinamo J- Brinjani 1:2, Selište- Ekonomik 1:2, Graić- Naftaplin 3:4, Sloga- Moslavina DG odgođeno, i Dinamo Kt bio je slobodan.

Poredak nakon 1. kola: Naftaplin,Brinjani i Ekonomik po 3,Garić,Dinamo J,Selište i Dinamo Kt bez bodova.U sljedećem kolu 8. rujna s početkom u 17.00 sati igraju: Moslavina DG-Garić,Ekonomik-Sloga,Brinjani-Selište i Dinamo KT-Dinamo J dok se Rogovi dečki odmaraju u ovom kolu.