cazma-ermakora-mPopovčani u dresu Atletskog kluba 'Moslavine u pokretu' ostvarili su odličane rezultate na utrkama u Čazmi te u dvije od tri utrke odnjeli pobijede i zlatne medalje.


Na utrci od 5 km slavio je Igor Vuković (19:19 minuta), novo trkačko pojačanje "Moslavaca u pokretu", a na utrci od 10km prvo mjesto i zlatnu medalju je zasluženo osvojio "leteći" Igor Ermakora, nova seniorska atletska dugoprugaška zvijezda iz Popovače.

cazma2

visocica1
Također prošlog vikenda, a povodom Dana Grada Gospića održana je brdska utrka u organizaciji Atletskog kluba „Velebit" iz Gospića na Visočicu (1619 metara) koja se boduje u planinskom kupu Hrvatske. Sa starta u Rizvanuši (700 metara nadmorske visine) krenulo je točno u 10 sati 86 trkača iz cijele Hrvatske, te Slovenije i BiH. Cilj utrke je vrh VISOČICA na Velebitu na 1619 metara nadmorske visine. Danijel Kepe, trkač AK 'Moslavine u pokretu' planinsku dionicu od 12,4 km otrčao je za 2:01h u svom debiju na brdskim utrkama ostvarivši vrlo solidan rezultat s obzirom na težinu utrke koja, osim po svojim prirodnim ljepotama Velebita, glasi za jednu od najtežih planinskih utrka u Hrvatskoj.
Sljedeći nastup AK "Moslavine u pokretu" je na kup utrci u Topuskom 10. kolovoza.