lopta-mŽUPANIJSKA PREMIJER LIGA 30. KOLO
U Novskoj za kraj velika fešta u kojoj je prvak svojim susjedima iz Jazavice- Roždanika utrpao pola tuceta, a nakon utakmice proslava osvojenog naslova prvaka i ulazak u III-HNL.

Proslavi su nazočili predsjednik NSSMZ Davor Ivić i glavni tajnik Damir Nogić koji su prvaku uručili pokal za osvojeno prvo mjesto u ŽPL. Uz glazbu domaćeg benda fešta je potrajala do zore, garnirana dobrim delicijama i pićem. Banovac je za kraj crveno crnima u predgrađu podario petardu, dajući im do znanja da su zaslužili svoje mjesto u ŽPL.BSK je u Pešćenici odigrao dobro za pet i poželio domaćinu sretan put na povratku u I-ŽNL. Repušnjaci su zbog svojih tradicionalnih "Susreta"svoju utakmicu igrali u Kutini i glatko izgubili od imenjaka iz Petrinje. Na Tratinčici Sokolovi su sa svojim susjedima iz najmlađeg grada u Hrvatskoj i EU odigrali nulu, najnepopularnijim rezultatom u nogometu bez zgoditaka. Grofovi su usred Siska s dva razlike rasturili Mlinkine dečke, a oni su do samoga kraja bili aspiranti za naslov,ljudi moji i to se događa. Gračani su pak neslavno završili svoje nastupe u ŽPL, nisu otputovali na svoje posljednje gostovanje u Topusko, pa barem su mogli otići na izlet i kupanje u Terme Topusko, o istom je blagovremeno obaviješten povjerenik lige Damir Nogić. Moslavina je bila slobodna.
Rezultati 30 kola: Libertas- Sloga Maris 6:2, Frankopan- Banovac 2:5, Mladost R- Mladost P 0:2, Pešćenica- BSK 0:5, Metalac- TŠK 0:2 i Sokol- Moslavac 0:0, Topusko-Mladost GG nije igrano. Konačni poredak nakon 30 kola: Libertas 65, Moslavina 61, Metalac 59, BSK 55, Sloga Maris 51, Mladost P 42, Moslavac 35, Banovac 34, Topusko 33, TŠK i Frankopan 31, Sokol 28, Mladst R 27, Pešćenica 23 i Mladost GG 16 bodova.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 22 KOLO
Strug je unatoč porazu u Kraljevom gradu zasluženo osvojio titulu i ulazak u I-ŽNL, Šartovac je novom pobjedom protiv Vatrogasca osigurao drugoligaški status, dok su Mahovljani u Međuriću glatko poentirali za kraj. Sokol je kod kuće dobio posljednju Savu i poželio im sretan put u III-ŽNL.U Kutini golijada i to ona "rukometna" domaćin je od Tomislava popio "samo"osam komada što je gostima bilo dovoljno za opstanak u ligi. U Košutarici neodlučeno s Jelengradom što domaćinu nije bilo dovoljno za opstanak.

Rezultati 22 kola: Mladost- Jelengrad 1:1, Šartovac- Vatrogasac 4:2, Metalac- Mahovo 0:3, Stari Grad- Strug 3:0, Sokol- Sava 4:0, Dinamo- Tomislav 2:8. Konačni poredak nakon 22 kola: Strug 47, Sokol 44, Vatrogasac 39, Jelengrad i Metalac 37, Mahovo 36, Stari Grad 33, Tomislav 30, Šartovac 29, Mladost 25, Dinamo 14 i Sava 4 boda. Iz lige ispadaju sava,Dinamo Kt i Mladost K.