ermakora-mPovodom obilježavanja Dana Sisačko- moslavačke županije u Sisku je 12. lipnja održana tradicionalna utrka, mali maraton Sisak- Trebarjevo dužine 15 km. U jakoj međunarodnoj konkurenciji uspješan trkački nastup ostvarili su trkači /maratonci Sportske udruge "Moslavina u pokretu" Kutina osvojivši dvije zlatne i jednu brončanu medalju.


Igor Ermakora iz Popovače koji nastupa u dresu trkačkog teama "Moslavina u pokretu" otrčao je odličnu utrku te ostvario odlično ukupno 5. mjesto na utrci odmah iza pobjednika, reprezentativaca Mađarske Tamash Nagya, Ashenafi Erkola i Layos Bereca. Ermakori je odličan trkači nastup donio zlatnu medalju u kategoriji MS. Mirsad Veladžić također odličan 21. ukupno i zlatni u svojoj dobnoj kategoriji M 55. Marijana Vuković 7. mjesto ukupno kod djevojaka što joj je donijelo broncu u kategriji ŽS. Ostali trkači Udruge 'MUP' Zdravko Coha, Krunoslav Šnur i Danijel Kepe ostvarili su vrlo solidne nastupe.
Sljedeći nastup "MUP-ovci" imaju u Čigiču 29.06. na revijalnoj sportsko- turističkoj manifestaciji pod nazivom "Trči i hodaj u Čigoču, Eurposkom selu roda", gdje će se predstaviti novo trkačko pojačanje "Moslavine u pokretu" za iduću sezonu- Igor Vuković.ermakora2

ermakora-3

REZULTATI UTRKE SISAK- TREBARJEVO (15 km.):

S.U. Moslavina u pokretu ŽENE (senirke) :

7.Marijana Vuković 1:19h 3.mjesto kat. ŽS

S.U. Moslavina u pokretu MUŠKI (seniori) :

5.Igor Ermakora 0:54h 1.mjesto kat. MS
21.Mirsad Veladžić 1:01h 1.mjesto kat.M55
40.Zdravko Coha 1:09h
54.Kruno Šnur 1:16h
58.Danijel Kepe 1:18h